Bi de Çabuk çıkması pek iyi değil bence ama ya şu an ben yemek yedikten sonra karnım patlayacak gibi oluyor zorluyor beni🤦🏼‍♀️ Ve ben hep zayıflığıyla anılan bir insandım boyum da uzun😂 ama herkeste farklı zamanlarda çıkıyormuş ya göbek, kiloyla da alakası yokmuş demek ki..

ilknurgamze vucüt yapısıyla. Alakalı benim ilk gebeliğimde 6 ayım girdiğimde hamile olduğum anlaşılır durumdaydı artık yoktu düzgün karnım şimdi ikinci gebeliğim 22 haftalığım baya çıktı karnım 🙂

ilknurgamze benimde 22ci haftaya kadar yoktu nerdeyse sonra büyüdü şuan 30+5 günlük emin ol bu günlerini ararsın git gide ağırlaşıyor 😂

ilknurgamze erken acele etme bilmem ne sacmalıkları herkesin kendi bedenine göre düşünceler kimisi 30’da bile zar zor belli olur kimi 13,14’de bariz belli olur bende 16’ya giricem ve o kadar cıktı ki karnım gören nasl diyor doktorumda cok normal iç karnın kücük diyo bu yüzden senin demskki iç karnın geniş dert etme canım

ilknurgamze bende 14+4 üm ama benim karnım cıktı baya sabahları normal akşamları 6 7aylık hamile gibiyim 😂😂 bence gec cıkması daha iyi 👍🏻 Ayrıyetten hamilelikten önce karnımda yoktu yani bünyeyle alakalı olabilir

Benim 24 te cıktı şuan 28+3 çok karnım yok 🤗

1. Haftam ama baya çıkmaya başladı hemde kilo almadım çok yemek yiyemiyorun hep kusuyorum ona rağmen baya büyüdü belli oluyor artık dar gitindiğimde direk altı aylık gibi duruyorum

36.haftaya giriyoruz 4 aylık gibi karnım 😀 ilk gebeliğim de de öyle olmuştu boşver avantaj bence

ilknurgamze Ben 17+1 oldum hala yok. Ama biraz kilom var o yüzden olabilir zayıflarda daha çabuk çıktığını fark ettim sen zayıf mısın 🙏🏻

ilknurgamze ne kdr geç çıkarsa o kdr iyi karın büydkçe uyku zorluğu yaşamaya başladm ağrılarmda çoğaldı 🤷🏼‍♀️