Bi de Çabuk çıkması pek iyi değil bence ama ya şu an ben yemek yedikten sonra karnım patlayacak gibi oluyor zorluyor beni🤦🏼♀️ Ve ben hep zayıflığıyla anılan bir insandım boyum da uzun😂 ama herkeste farklı zamanlarda çıkıyormuş ya göbek, kiloyla da alakası yokmuş demek ki..
Karın büyümesi 💁
O zaman pek heveslenmemek lazım karın çıkmasına ☺
ilknurgamze vucüt yapısıyla. Alakalı benim ilk gebeliğimde 6 ayım girdiğimde hamile olduğum anlaşılır durumdaydı artık yoktu düzgün karnım şimdi ikinci gebeliğim 22 haftalığım baya çıktı karnım 🙂
ilknurgamze benimde 22ci haftaya kadar yoktu nerdeyse sonra büyüdü şuan 30+5 günlük emin ol bu günlerini ararsın git gide ağırlaşıyor 😂
ilknurgamze 37 haftalığım 34 sen sonra çıktı ama hala ufak 🙈
ilknurgamze erken acele etme bilmem ne sacmalıkları herkesin kendi bedenine göre düşünceler kimisi 30’da bile zar zor belli olur kimi 13,14’de bariz belli olur bende 16’ya giricem ve o kadar cıktı ki karnım gören nasl diyor doktorumda cok normal iç karnın kücük diyo bu yüzden senin demskki iç karnın geniş dert etme canım
ilknurgamze bende 14+4 üm ama benim karnım cıktı baya sabahları normal akşamları 6 7aylık hamile gibiyim 😂😂 bence gec cıkması daha iyi 👍🏻 Ayrıyetten hamilelikten önce karnımda yoktu yani bünyeyle alakalı olabilir
ilknurgamze benim 17 den sonra çıkmaya basladi korkmayın
turunculuanne turunculuanne karın büyüme olayı da aynı yaaaa ohaaa ben diyorum baktım sen🥰 kız mı erkek mi? Aynı zamanlarda geliyorlar malum
ilknurgamze 18 20 den sonra cok hizli buyuyoorr 😇
ilknurgamze 16 haftalıgım hiç bişi yok 😂
ilknurgamze 21+3😊
Haticebice yaa 🥰🥰 benimki kız canım. 11de ve 18de kız dedi doktor şimdilik kız yani:) sizinki?? ☺️
Benim 24 te cıktı şuan 28+3 çok karnım yok 🤗
- Haftam ama baya çıkmaya başladı hemde kilo almadım çok yemek yiyemiyorun hep kusuyorum ona rağmen baya büyüdü belli oluyor artık dar gitindiğimde direk altı aylık gibi duruyorum
ilknurgamze benim 6 aya kadar yok gibiydi 6 aydan sonra birden büyüdü iç karnın geniştir
ilknurgamze yani erken daha canım 20.haftadan önce çıkmaz ki öyle belirgin.
36.haftaya giriyoruz 4 aylık gibi karnım 😀 ilk gebeliğim de de öyle olmuştu boşver avantaj bence
ilknurgamze Ben 17+1 oldum hala yok. Ama biraz kilom var o yüzden olabilir zayıflarda daha çabuk çıktığını fark ettim sen zayıf mısın 🙏🏻
ilknurgamze ne kdr geç çıkarsa o kdr iyi karın büydkçe uyku zorluğu yaşamaya başladm ağrılarmda çoğaldı 🤷🏼♀️