annesininkelegi Ysmn35kmsl insllah görürüz 🤲🏻🌸 beta belli bir değer de iken mi görülürmüş dedi mi doktorunuz kese için birşey ?
rabiass Meryy600 doktorum bana önümüzdeki pazartesiden için gel kalp atışına bakalım dedi de bn 7 haftalıkken gitcem canım kesin garanti olsun dedim 😁
Duyguscuk @Rose2828 Bu çarşamba akşam gidicez ilk kez, daha görmedik çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum açıkçası yolunda olmayan bir şey duymaktan
4114eb rabiass evet öyle oluyomuş bende çarşamba gidicem kan tahliline ona göre kese için gidicem doktora ilk gebeliğimde çok uğraşmıştım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum şahsen
MucizeBekleyenAnne rabiass canım burada öyle diyorlardı bende ümitlendim ama doktorlar 5000 de kese gözükür diyor o şekilde birde Altan bakarak gördü benim ama Hızlı artıyor zaten 2000 den sonra 2 , 3 sonra sayıgelmiş oluyor
Miragee Ysmn35kmsl canım kese 3000 sen sonra görünüyor bekle bence 7. Haftada git en azından kalbini de duyarsın
4114eb Miragee yaa öyle mi bende 1500 falan diye biliyorum ama bende beklicem bitane kaybım var aynı şeyleri yaşamak istemiyorum korkuyorum açıkçası
rabiass 4114eb bende aynı durumdan muzdariptim ilk defa değerlerim normal ilerliyo canım Rabbim isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin 🤲
Baharrrrr yuksell07 banada oyle soyledi dr kan surubu kullandim. Hap kabizlik yapiyor ve gec etki ediyor. Subatta dusuk yaptim 6+3 te suan 5+6 yım çarsamba gıdıcem kalp atısı için inşallah olur bu sefer ama çok üşüyorum kansızlıktan dolayı normalde vucut ısın artar.
Dytbsr Baharrrrr benimde 5+5 son adet tarihine göre. Gittiğimde görünmez diye Haziranın ilk haftası gidelim diyor eşim ama ben sabırsızlanıyorum🙈😇 siz ne düşünüyorsunuz beklemeli miyim?
4114eb rabiass evet orası öyle hayırlısıyla hepimiz keseyi de bebeği de kalp atışını da görelim Allahın izniyle 🤲