4114eb rabiass evet orası öyle hayırlısıyla hepimiz keseyi de bebeği de kalp atışını da görelim Allahın izniyle 🤲
Baharata annesininkelegi son adet tarihim 6 nisandı. Cuma günü kese ve bebeği gördük Çarşamba günü kalbini duyarız inşallah
EdanurZ annesininkelegi benim 4 hafta 6 günlüğün sat 21 nisan çarş. Kan testi için sağlık ocağına gidecğim 6. Haftamda hem kese hem kalp atışı net olsun diye kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum 🤗
yuksell07 EdanurZ ikimiz tam olaral ayniyiz benimde son sat 21 nisan😌 ben betaya baktirdim 4+2de 38 cikmisti
Duyguscuk Rose2828 Sorma ya hep olumsuzum ben böyle hayatın her alanında. Huy işte 😂 Ama pozitif olmaya, güzel dusunmeye çalışıyorum elimden geldigince
Girlpowerbabe Kızlar normalde özel hastaneye gidiyorum ama tahliller için devlet hastanesinden randevu aldım çarşamba günü için. devlet hastanesinde de ultrasonla bakıyorlar mı acaba muayenede?
tbbyk Merhaba 5 haftalık hamileyim sizce doğum paketi mi doğum sigortası mı yaptırmalıyım içerik olarak farketmiyor mu ? Ankara için önerebileceğiniz dr var mı
Ysmn35kmsl tbbyk sigorta doğumdan en az 6ay önce diye bilşyorum yanlış bilgi vermek istemem değişmiş olabilir
tbbyk Ysmn35kmsl evet o şekilde de paketleri var ama hizmet olarak aynı mı paketler ile örneğin muayene 8+2 şeklinde
Ozgectndg annesininkelegi genel olarak kalp atısı için 7. Haftayı bekleyin kızlar keseyi gördükten sonra hatta 8. Hafta 5 haftalıkta keseyi gördüm 7+2’de kalp atısını duydum aman acele etmeyin sonra hüsran oluyor