Baharrrrr Sinemmmmm_ bende 5+6 dayim carsamba dr gidicem. Midem cok kotu kusamiyirum sanki bi tas var gibi midemde ve hersey cok kotu kokuyor. Sizde nasil durumlar bu arada unarim saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz
Sinemmmmm_ Baharrrrr benim şu an hiç bir şey yok hafif bel agrısı sadece , inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza
Evinhatun_01 _edaa benimde adetim 12nisandi kadir gecesinde test yaptim hamileydim hastaneye gittim kanda göründü ama ultrasyonda yoktu küçüktü die sizce Bayram sonu gittiğimde gorunurmu
rabiass Evinhatun_01 büyük ihtimal görünür canım sıkıntıya girme aradan bayağı zamn geçmiş oluyo çünkü :)
_edaa Evinhatun_01 görünür canım ben de testte öğrendim ilk gece kan vermeye gittiğimde görünmedi 5 hafta 3 günlüktüm üstten ultrason ile keseyi gördük çok şükür :) darısı başına inşallah sen de görürsün🤲🏼
Caglademiral annesininkelegi bizde yeni gördük cuma günü kese oluşmaya başlamis 2 hafta sonra kalp atisini dinliycez insallah minnacik ama olsun oldugunu bilmek bile cok guzel bir duygu 🥰suanda 6+1 haftalik
Meryy600 Benim de şuan adete göre 5+0 doktora çarşamba günü gideceğim son adetim 20 nisan :) Betam 1990 çıktı
rabiass annesininkelegi amin canım inşallah 🤲 ilk defa bu kadar erken öğrendim erken döllenme olmuş galiba bnmki 😁😍
Ysmn35kmsl annesininkelegi ben cuma gitmiştim ama görünmedi beta 666çıktı ama kese görünmedi ne karından ne alttan cuma günü tekrar gideceğim inşallah görebilşriz
annesininkelegi Ysmn35kmsl insllah görürüz 🤲🏻🌸 beta belli bir değer de iken mi görülürmüş dedi mi doktorunuz kese için birşey ?
Miragee Ysmn35kmsl canım kese 3000 sen sonra görünüyor bekle bence 7. Haftada git en azından kalbini de duyarsın