yuksell07 Zelihaaaaa bi konusup kullanayim benim doktorum ozelde ama iste bi ciraspirin progestan falan verenler oncelikle devlet hastabesindeki doktorlar oyuzden bi kez bi devlete gitmek istiyorum
yuksell07 rabiass evet iste yaptircaktim aratirmada yapiliyor o ama arastirmadada bu hastalik bitince gelin demislerdi simdide ben hamile kaldim onlem almam lazim hic degilse
4114eb Zelihaaaaa bende çarşamba kan vercem bakalım beta kaç çıkcak sağlıkla alalım kucağımıza Allahın izniyle 🤲
rabiass annesininkelegi amin canım inşallah 🤲 ilk defa bu kadar erken öğrendim erken döllenme olmuş galiba bnmki 😁😍
nensimm aynıyız 13 nisan bugün 6 haftalık olduk çarşamba kalp atışını duymak içn gidecem inşallah duyarız
nensimm Sinemmmmm_ aynıyız 13 nisan bugün 6 haftalık olduk çarşamba randevum var benimde kalp atışalrını duyarız inşallah
Sinemmmmm_ nensimm aaa süper denk gelmesi 😂 bi arkadaş daha var onun da 13 nisan özel mesajlaşma oluşturduk onunla da haberleşiyoruz
Sinemmmmm_ nensimm ve bende heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum ne zaman gideceğimi de bilmiyorum kararsızım gidince kalp atışını da duyayım diye bekliyorum