babyackgz EdanurZ canım bizim postu bulamadım nolmuş silinmiş mi burdan sorayım bari naptın gittin mi bugün beta için
EdanurZ babyackgz canım gittim ama boşuna gittim çünkü bizim sağlık ocağı salı perşembe kan alıyomuş saçma bi şekilde yarın yine gideceğim kan vereceğim sen naptın canım
babyackgz EdanurZ aa hadi ya neyse geç olsun güç olmasın yarın güzel haberlerini alırız inşallah bende öğlen gittim hastanede yaptırdım canım 648 çıktı
Acrzynqp Medyldrm91 çok sagol.oteki içinde işte kalp atışı duyulmayınca ben üzüldüm bi problemmi var dediö.doktorum endişelenme daha çok küçük oldukları için çok normal dedi. İkinci kontrolüm yarın inşallh duyarım yarın
4114eb Benimde kürtaj olduğum gebeliğimde erken gitmişim sürekli 1 hafta sonra gel 2 hafta sonra gel böyleydi çok bekliyosun o sırada telaş yapıyosun bugün kan verdim yine hamileysem bu sefer bekleyip gidicem kızlar
EdanurZ babyackgz inşallah canım yarın da yaptırsam testş cuma çıkacak galşba herşey eksik yürüyor bu sağlık ocağında salı günü de doktora gidecem az daha zorlasalar salı çıkarırlar sonucu herhalde 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
babyackgz EdanurZ ben yarın tekrar vericem bakalım imkanın varsa hastaneye gitsen daha iyi olur sağlık ocaklarında öyle oluyor maalesef
babyackgz EdanurZ canım ultrasonla bakmadı vajinal teklif etti onuda ben istemedim o an tahminen 4-5 haftalık bir şey söylemek için erken ama son adet tarihiyle uyuşmuyor dedi çünkü 6+2 olmam lazımdı dün değerine baktırmaya devam et haftaya gel tekrar bakalım dedi
Gzmm95 Merhabalar 10 Nisan son adet dönemim 13 Mayıs’ta kan verdim betahcg 1920 çıktı 14 ünde Dr gittim keseyi gördü 4+4 dedi. 30 unda da 6+6 olacak tekrar gidicem kalp atışı için o kadar heyecan varki duyabilir miyim acaba diye yoksa erken mi ??
Benimo Merhaba. Benim son adet tarihim 18 nisan. 5+4 haftalık gebeyim. Betam yaklaşık üç kat artıyor bugün 55.000 mesela. Hep bu şekilde arttı. Çoğul gebelik yaşayan var mi ihtimali var mi sizce ?
babyackgz Evinhatun_01 1000 çok az değil mi zaten karından gözükmesi için en az 3 bin olması lazımmış
EdanurZ babyackgz hmm anladım canım bende bugün verdim kan yarın öğleden sonra çıkacak İnşallah sağlık ocağındaki doktor kadın doğumunda isteyebildiği tam kan sayımı testini de yapıyor demir ve vitaminlerime falan bakıyor öyle olması hoşuma gitti en azından doktora giderken yanıma alabilirim onları da hastanede ekstra vakit ayırmam
babyackgz EdanurZ aynen canım haklısın hayırlısı olsun yarın sonucu aldığında yaz lütfen bana bekliyorum haberini
Dytbsr Herkese merhaba bugün ilk dr kontrolüne gittim 😇 küçük kesesini ve nokta kadar olan bebişi gördük. Kalp sesi için 15 gün sonra gelin dedi. Siiznle de paylaşmak istedim 🥰
Nslhnycl Dytbsr Yaa bende bugün gittim keseyi gördük bebişi göremedik ama küçük dalgalanmaların olduğunu kalp atışı olduğunu söyledi. Haziran 15 tekrar gideceğiz umarım her şey yolunda olur☺️☺️
Betuell BurhanFatma en son 6 hafta 3 günlük falandı bayramdan bir gün önce gittik kalp sesini duyduk 3 hafta sonra dedi tekrar doktor siz?
Grimsi Benimde son adetim 26 Nisan bugun gittik beta 2400 ama kese görünmedi vajinal ultrasona gel dedi yarin ne yapacağım bilmiyorum.
EdanurZ Grimsi benimde 21 Nisan son adet tarihim bugün kan verdim yarın beta hcg sonucumu alacağım İnşallah salı günü de doktora gideceğim
Girlpowerbabe Grimsi bence pazartesiyi beklemek daha mantıklı yine gözükmez ise o zaman baktırabilirsiniz vajinal