Duyguscuk Rose2828 Sorma ya hep olumsuzum ben böyle hayatın her alanında. Huy işte 😂 Ama pozitif olmaya, güzel dusunmeye çalışıyorum elimden geldigince
Dytbsr Baharrrrr benimde 5+5 son adet tarihine göre. Gittiğimde görünmez diye Haziranın ilk haftası gidelim diyor eşim ama ben sabırsızlanıyorum🙈😇 siz ne düşünüyorsunuz beklemeli miyim?
Baharrrrr Dytbsr evet bız eşler kadar sabırlı değiliz 😊ama haklıyız sabırsız olmakta bız bayram sınrası dedık vajınal ultrasyon olmasın dıye 6 hafta bıtmış oluyor 6+1 iken gıdıcez
MucizeBekleyenAnne rabiass canım burada öyle diyorlardı bende ümitlendim ama doktorlar 5000 de kese gözükür diyor o şekilde birde Altan bakarak gördü benim ama Hızlı artıyor zaten 2000 den sonra 2 , 3 sonra sayıgelmiş oluyor
tbbyk Ysmn35kmsl evet o şekilde de paketleri var ama hizmet olarak aynı mı paketler ile örneğin muayene 8+2 şeklinde
yuksell07 EdanurZ ikimiz tam olaral ayniyiz benimde son sat 21 nisan😌 ben betaya baktirdim 4+2de 38 cikmisti
babyackgz EdanurZ canım bizim postu bulamadım nolmuş silinmiş mi burdan sorayım bari naptın gittin mi bugün beta için
Cicilibicili Sinemmmmm_ Merhaba, forumumuzda grup çağrısı yasaktır. Bu yüzden postlarınız silinmiştir.💐
Diday Ttugbatrn benimde 11 nisandı. Kese gözüktü ancak kalp atışlarını duymadık. Haftaya giderim. Şuan 6+4 üm
Baharrrrr Ben bugun kontrole gıttım kızlar 6+1 ve kalp atışı duyduk çok şükür. Rabbim sızede nasip etsin inşallah
Acrzynqp annesininkelegi benımde son adet tarihim 5 nisan ama geçen hafta yani 6. HFtamda kalp atışı duydum birinin duyamadım ikiz gebelik benımki.daha çok küçük olduğu için duyalamıyo bazen benım ole oldu
Medyldrm91 Acrzynqp hayırlı olsun canım benimde ikiz gebelik bugün öğrendim 5. Haftadayım iki kese göründü henüz kalp atışı için erken sanırım☺️Sende birini duydum demişsin öteki için ne dedi doktor inşallah onu da duyarsın🤲🏻
Acrzynqp Medyldrm91 çok sagol.oteki içinde işte kalp atışı duyulmayınca ben üzüldüm bi problemmi var dediö.doktorum endişelenme daha çok küçük oldukları için çok normal dedi. İkinci kontrolüm yarın inşallh duyarım yarın
Aaaysegulll Medyldrm91 Betanız kaçtı acaba banada ikiz dedi ama tek kese göründü iki hafta sonra tam belli olur dedi doktorum###