EdanurZ Grimsi benimde 21 Nisan son adet tarihim bugün kan verdim yarın beta hcg sonucumu alacağım İnşallah salı günü de doktora gideceğim
Oozade Benim 16 Nisan en son 26 sonda beta baktırdım 3086 çıktı. 27 sinde kese falan herşey görüntü. Kalp atışı içinde çarşamba gidicez.
babyackgz Aaaysegulll yaa maşallah döllenmeye göre benimde 27. haftası küçük olduğu için görünmez diyorlar şaşırdım görünmesine
babyackgz EdanurZ aynen canım haklısın hayırlısı olsun yarın sonucu aldığında yaz lütfen bana bekliyorum haberini
Aaaysegulll Grimsi 27 nisan son adet tarihim 17 mayıs beta 11;97 21 mayıs beta 560 ikiz gebelik büyük ihtimal dedi ama bugun bir kese göründü iki hafta sonra ikizmi tekmi tam belli olucak
Girlpowerbabe Grimsi bence pazartesiyi beklemek daha mantıklı yine gözükmez ise o zaman baktırabilirsiniz vajinal
Grimsi Girlpowerbabe Teşekkür ederim bende öyle düşündüm. Sizlerde de arada giren kasık ağrısı oluyor mu ? Adet sancisi gibi
babyackgz Aaaysegulll neye göre ikiz gebelik dedi benimde 27 si baz alınacak büyük ihtimalle 27 mayısta 648 cıktı bugün de 1396 haftasına göre değer fazla mı
Girlpowerbabe Grimsi ben de çok ağrı çektim ilk şimdi 6.5 haftalık azaldı baya arada bir yine saniyelik sancı giriyor merak etmeyin oraya bir canlı yerleşmeye çalışıyor :)
Aaaysegulll Medyldrm91 Betanız kaçtı acaba banada ikiz dedi ama tek kese göründü iki hafta sonra tam belli olur dedi doktorum###
Medyldrm91 Aaaysegulll 4 haftalıkken beta 438 çıktı bir hafta sonra kontrole gittim 5. Hafta yani 2 kese göründü tekrar betaya bakmadık. Senin kaçıncı hafta
rodin123 Brvndkm benimde 1 nisandı suan kan verdiğimde haftam fazla gözüküyor programa yazdığımda 7 haftalık. Çıkıyor sendede öyle oldu mu ?
Samiraa Benim de adetim nisan 20 idi adet günüm de 176 hcg değerim üzerinden 8 gün geçti . Uygulamaya göre yarın 5 +4 oluyorum. Yarın ultrasonla karından görünür mu kızlar
Aysenursgr Samiraa benimde 23 nisan bende yarın gidicem ilk kez görünür inşAllah 🙏🏻 Sanırım beta değeri ile ilgili betanız kaçtı en son