Rukiyeataman Ecrinbzkrt yok canım öyle değilmiş fatura kesilince içinde oda süsleme fotoğrafçı kuaför ücreti falan yazıyormuş sadece bunlara 1000 tl alıyorlarmış zaten.
Ecrinbzkrt Rukiyeataman ilk senden duydum cunku bununla ılgılenen merve hanım bununla ılgılı herhangı bılgı vermedı sadece hastanemızın size hedıyesı dedı ben 20li haftalarda öğrendım cubku fıyatı ama bakayım hazıran baslarında kendısını arıcam normalde bı sorarım bakayım ölemı dıe cnm
rumeysarikaya0958 Aynurrrr 13 Mayıs da doğum yaptım Aydın da yaşıyorum doktora 2.500 hastaneye 2.500 epidural için de 700 verdik
Ozcn rumeysarikaya0958 merhaba bn de nasip olursa aydında doğum yapacağım hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
Rukiyeataman Ecrinbzkrt Bana da haber verebilirsen sevinirim canım ben internette okumuştum işte doğumda bebeğini kaybetmiş baba yazmış oda süsleme olmadı eşime kuaför gelmedi onların ücreti yazıyordu fatura da düşün dedim olmaz dediler daha sonra zorlayınca tamam 500 tl geri verelim dediler ama onlara sadece 1000 tl alıyorlar falan diye yazmıştı bulabilirsem tekrardan atayım hatta
Rukiyeataman Ecrinbzkrt https://imgyukle.com/i/yS798j ben yanlış hatırlamışım canım erken doğmuş küvezde olduğundan süsleme istememişler ben ölü doğum diye hatırlıyordum 😑 ama burada yazıyor işte dediğim durum.
Ecrinbzkrt Rukiyeataman allah allah ya şöle bırsey malum fatura kesılınce bunlar zaten yazılır bıldırılır faturaya oldugu cunku ama sasırdım bana öle denmesi ben arayıp gorusunce burdan bulursam senı haber ederım canım
Merveosm Sdaakll acıbadem florya normal 9700 epıdural 11700 tl normalı bı deneyecegım olmazsa apıdural dusunuyorum.
Ecrinbzkrt Rukiyeataman şaşırdım valla kımseden duymadım hanı bence sen fıyat almaya gıttıgınde merve hanımla görüş bunları dile getır canım eger öle bırsey varsa ona göre hareket etmıs olursun bana cunku hastanenın hedıyesı dendı ve her doktorun dogum ucretlerı daha farklı oluyor bak adamdan normal doguma 3000₺ alınmıs mesela
Rukiyeataman Ecrinbzkrt Tamam canım teşekkürler şimdiden bende yine doğuma yakın görüşeceğim bende bunu okuyunca şaşırdım çünkü. Ama hastanenin hediyesi olamaz çünkü onlar da bu kişilere ücret ödüyorlar anlaşıyorlar falan kuaförü fotoğraf çekimi organizasyonu falan.
Rukiyeataman Ecrinbzkrt Bana orası garip geldi çünkü adam 7 aylık doğdu demiş 7 aylık sezeryan olur normal doğum olmaz ki 🤔 yanlış mı biliyorum acaba ?
siber Tgbdmr ben de memorial atasehirde 13800e yaptim demekki herkese ayri fiyat - epidural sezeryan arkadaslar memorialda size teklif edilenden 5 bin az vermeyi deneyin o zaman bana 16binle fiyati acmislardi
Ecrinbzkrt Rukiyeataman evet öle bence sen bunlara kafanı takma fıyat bılgısı alınca zaten merve hanım guzelce aydınlatıyor hatta numarasınıda verıyor aklına brsey takılınca arıyabılıyosun
Yildizsevgi Mervenur_kcbs evet instagramda baya meshur olmus benim gorumcem onda dogum yapmiati bende ordan biliyorum gercekten cok ilgili pozitif bi insan ama ozellikle su pandemiden sonra cok ilgi oldu çünkü pandemi hastanesi olmadi