Pnarrr DamlaNur29 çocuğun kulak testi gereken aşılar yapılıyormuş normal Doğum da bir gece kalınacakmış sezeryan da 2 gece kalınıyormuş bayan öyle dedi bize sadece
DamlaNur29 Pnarrr aaa bunu bilmiyordum 2 gün kalındıgını sezeryan olucam bende 5 fotograf veriliyomus paket içinde bunuda duymuştum ben
Aysetasan Aynurrrr izmitte özel konak hastanesnde olucak inş eşim orda çalışıyor diye bize biçilen fiyat 1500
oygenkubra Bbee2929 bende nasipse orda yapacağım , bize de 3 bin denildi ama normal ve sezaryen aynı mı onu sormadık . her iki doğum şeklinde de aynı mı bilginiz var mı ?
Bbee2929 oygenkubra canım benim doktorum Emire hanım Allah’ın izniyle 3.cu sezaryen ameliyatim olucak ama normal ve sezaryen fiyatı farklı mıdir diye sormadım
eminenur488 Ecrinbzkrt ben de orada yapacağım nasipse doğumu. Ne zaman fiyat aldın 2020 de fiyatlar yükseldi diye biliyorum geçen sene değil miydi bu fiyatlar ?
Rukiyeataman Ecrinbzkrt Bende Embiye hanıma gidiyorum fiyatı şimdi sizden öğrendim 🤭 Ama merak ettiğim bu paketin içine oda süsleme masa hazırlama fotoğraf çekimi kuaför falan dahil şu an bunlar yapılmıyor bildiğim kadarıyla ücreti düşüyor mu ?
Mervenur_kcbs Yildizsevgi merhaba bende o doktora ggideceüim inşallah randevu aldım kaç haftalıksın memnunmusun
HafsaRumeysa Aynurrrr istanbul medilife hastanesi sema yilmaza gidiyorum sigortasizim 2.sezeryan 2500 tl sigortalilara 1700 tl
Fkaramand HafsaRumeysa SGK niz olmasa bile hamilelik boyunca devlet karşılıyor zaten bunu bir araştırın
dorukhan_nehirada_moms HafsaRumeysa sigortaniz yoksa analik hakki sigortanizi kullanabiliosunuz dogumda da gecerli ve tum;ozel hastanelerde de sgk li gibi odeme yapiorsunuz devletin sigirtasiz hamilelere sagladigi bi ozellik bu lutfen arastirin gittiginiz hastanede analik hakkimi kullanmak istiyorum diyorsunuz sigortali gibi girisinizi yapiyorlar bn ilk hamileligimde onu kyllandim 9 ay ve onunla dogum yaptim ozel hastanede simdi 2 ciye hamileyim yine onu kullaniyorum normalde sgk imiz yok
Mervenur_kcbs Yildizsevgi instagramdan buldum ben o doktor pozitifliğine ve normal Doğuma yöneltmesi ilgimi çekti açıkçası çok doktor değiştiridmm umarım memnun kalırım
Yildizsevgi Mervenur_kcbs evet instagramda baya meshur olmus benim gorumcem onda dogum yapmiati bende ordan biliyorum gercekten cok ilgili pozitif bi insan ama ozellikle su pandemiden sonra cok ilgi oldu çünkü pandemi hastanesi olmadi
Mkylz Pnarvrl zorunlu sezeryan fiystını biliyor musunuz, bir de epidural spinal ve doktprun doğuma gelmesi ücreti var mı, bilginiz varsa söylerseniz çok memnun olurum. İyi bayramlar şimdiden
Pnarrr DamlaNur29 evet 2 gece kalınıyor 3200 ₺ içerisinde eğer 1 gece de Ayriyeten kalırsan geceliği 300 tl demişti.normal Doğum da veriyorlar mı fotoğraf canım bize demediler de
semdem1 5858g Canım merhaba, seninle daha önce konuşmuştuk megaya zam geliyormuş herhalde çamlıca şubesine gelmiş ben aradım görüştüm henüz belli değil dediler ama 6. Ay zammı gelecekmiş bakalım kaç olacak 🤦🏻♀️😪😪
Ecrinbzkrt Rukiyeataman cnm oda süsleme bılmıyorum onu hazıranda arayıp öğrenıcem ama foto cekımı yapıkıyor 1ay once arkadasım dogum yaptı cekım gerceklestırıldı bence fıyat dusmez cunku fıyatın ıcıne dahıl degıl bunlar hastanenın bize hedıyesı bu canım
Rukiyeataman Ecrinbzkrt yok canım öyle değilmiş fatura kesilince içinde oda süsleme fotoğrafçı kuaför ücreti falan yazıyormuş sadece bunlara 1000 tl alıyorlarmış zaten.