Mervee09 Baharuras1321 canm bende hastane arayışı içindeyim medipolde burcu hanım varmış onun hakkında bilgin var mı ? Bide doktorlar kendi numarasını veriyo mu özellikle son aylar lazm olabiliyo cnkü
TheSunshine Busimss Hangi doktora gidiyorsunuz acaba?Doğum fiyatı doktordan doktora değişiyormu hastanede?
Busimss TheSunshine ben özel kliniğine gidiyorum doktorumun kendisi hastanenin sahibi buca da Dr.Tahir Özgüder
Ecrinbzkrt Rukiyeataman evet öle bence sen bunlara kafanı takma fıyat bılgısı alınca zaten merve hanım guzelce aydınlatıyor hatta numarasınıda verıyor aklına brsey takılınca arıyabılıyosun
Rukiyeataman Ecrinbzkrt buna da şaşırdım canım çoğu özel hastane de tutuyorlar eşimin kuzeni organize işleri yapıyor da o anlaşmıştı hastane ile tüm doğumları o hazırlıyordu ücretini alıyordu ama İstanbul da tabi 😂
Ecrinbzkrt Rukiyeataman yani istanbulda benımde kuzenım yaptı özelde falan onda yoktu böle seyler ıstanbul herseyıyle farklı sehır😁😁
Cigdemveminik Semipermeable seval hanım doktorum ama kndisi olmadğından günay hanıma gidiyorm senn doktorun kim 🥰
rabiass symclk_58 bilmiyorum canım. Ben dogum yapmadım. Arkadaşım yaptı 3 gün önce ondan biliyorum . Gayet te saglikli ve memnun kendisi .
Gmzk8995 Aynurrrr İzmir hayat hastanesine gidiyorum canım bende. Normal, Sezeryan her ikiside 1900tl 😊
Cigdemveminik Semipermeable aa bnde seviyorm kndisni😌 normalde seval hoca aşığıyım o doğum yaptı snra bu virüs olayları felan çok üzüldüm ama günay hanmda çok tatlı ilgili bi bayan 🥰 kaç haftalıksnz
Pnarrr DamlaNur29 evet 2 gece kalınıyor 3200 ₺ içerisinde eğer 1 gece de Ayriyeten kalırsan geceliği 300 tl demişti.normal Doğum da veriyorlar mı fotoğraf canım bize demediler de
DamlaNur29 Pnarrr sormadımki canım tanıdıklarıma keske sorsaydım ama cekim için fotografcının hastanede olması lazım atıyorum gece dogum yaptıysan orda olmaz fotoğrafcı 400 tl 20 tane fotoğraf albüm yapıyolarmıs ondan yaptırıcam param olursa
siber Tgbdmr ben de memorial atasehirde 13800e yaptim demekki herkese ayri fiyat - epidural sezeryan arkadaslar memorialda size teklif edilenden 5 bin az vermeyi deneyin o zaman bana 16binle fiyati acmislardi