Merhaba prematüre bebekler savaşçı oluyor güçlüdür eminimmmm rabbim en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin annesi bol bol dinlen evine gelince bu günlerin acısını çıkaracaksın Emin’im ❤️❤️❤️Neden erken Doğum oldu benimde riskim var rahim Ağzı 1 cm e düştü 25 haftalık olduk dikiş atılamıyor yatıyorum hastanede öyle
27+1 dogan hayata tutunmaya calisan bebegim.
Asyam58 Şuuu mübarekk gündeee allahhh yardımcınızzzz olsunn. Allahhhh kucagınaaa aldıgınnn günlerideee göstersin inşallah 🙏 🙏
Rabbim sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin♥️ kaç kilo olması lazim cikmasi icin
Asyam58 rabbim evladınızı size bağışlasın en kısa zamanda sağlıcakla kucağınıza alın inşallhhh🙏🏻
Esrakurukuz rabbim vakti saatinde dogmasını nasip etsin inşallah canım ❤️🤲
Asyam58 Allah sana da evladina da guc kuvvet versin insallah saglikla kavusun bir an once🙏🌸
Esrakurukuz benim acilmam yok yani erken dogum degil aslinda bebgimi almak zorunda kaldilar plesanta rahmimden ayrilmaya baslamisti 3 cm oldu snra 6 7 cm snra artk 10 cm oldu bide plesantanin icinde kanama vardi doktor dedi tamamen ayrilirsa bebek oksijensiz kalir ve beslenemez dedi kalbi durur dedi 4 gun bekletebildi 4 gun aldi karnimda kalbi durucakti yoksa
Bebisim12345 sanirim 2 kilo vs olmasi lazim ve herseyinin tammen organlarinin gelismesi lazim :( benim kizim dha 1 kilo :(
Asyam58 Allah’ım şifa versin bir an önce kollarına kavuştursun kızını
Asyam58 rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah🙏
Asyam58 Allah ım tez zamanda kavuştursun sizi kuzum 🤲🏻