Merhaba herkese yazmistim cok destek oldugunuz bana dua ettiniz Allah razi olsun hepinizden. 23 gun oldu kizim hala kuvezde. Biraz daha iyiyim Allaha sukur bende oda.. savaşci kizim hala savasiyor…
Annesine gelmek icin 970 gram oldu bugun 🙏 bekliyorum hala onu dua ediyorum bol bol sizde dualarinizi eksik etmeyin lutfen Allahin izniyle kucagima aliyim onu 🙏😥

Asyam58 rabbim sağlıkla biran evvel kucağına almayı nasip eder inşallah. 🙏🏼

Asyam58 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım şimdi namaza duracaktım bakayım dedim bol bol dua edeceğim🙏🏽

Asyam58 allah yardımcısı ve yardımcınız olsun.. inşallah savaşı bırakmayacaktır olumlu düşünün❣️ Kısa sürede sağlıkla kavuşursunuz umarım

Allah sana da bebeğine de bolca kuvvet ve sabır versin inşallah 🙏 dilerim tez zamanda birbirinize kavuşursunuz.

Kurban olurum onun minicik bedenine. Allahım en kısa zamanda hayırla sağlıkla kavuştursun sizi.

browni amin inşallah kurban oldugum rabbim dualarimi geri cevirmez insallah kizimi bana bagişlarr 🙏😔

Asyam58 rabbim sağlıcakla hastaneden çıkıp kucagına almayı nasip etsin tez vakitte prensesin kendini toplarlar inşallah🙏🏻🧿💕

Merhaba prematüre bebekler savaşçı oluyor güçlüdür eminimmmm rabbim en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin annesi bol bol dinlen evine gelince bu günlerin acısını çıkaracaksın Emin’im ❤️❤️❤️Neden erken Doğum oldu benimde riskim var rahim Ağzı 1 cm e düştü 25 haftalık olduk dikiş atılamıyor yatıyorum hastanede öyle

Asyam58 Şuuu mübarekk gündeee allahhh yardımcınızzzz olsunn. Allahhhh kucagınaaa aldıgınnn günlerideee göstersin inşallah 🙏 🙏

Rabbim sağlikla kucaginiza almayi nasip etsin♥️ kaç kilo olması lazim cikmasi icin