Deletedmom021 Cicilibicili amin insallah seninkisi burda örnek olsun insallah herkez böyle güzel mucizelerle karşılaşır😍💖
Cicilibicili sakinim_tmm aynı duyguları ben de başkaları için hissediyorum. İsteyen herkese versin Rabbim.
Fuliaa90 Cicilibicili benım gibi olmuş biraz daha değişik ama hayırlısı böyleymiş 🙏🏻 İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻
Cicilibicili Fuliaa90 hayırlısı kesinlikle öyle. Ben tek sanıp onu da kaybedicektim diye beklerken Allah farklı şekilde güldürdü yüzümü. Şükürler olsun
Cicilibicili bir_pasa_annesi çok teşekkür ederim aminn inşallahhhh hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🥰
Cicilibicili bir_pasa_annesi ayy aldın mı maşallahhh darısı başıma ozaman. Valla daha çok başındayım bu kadar zaman nasıl geçer bilmiyorum ☺️
cagla24 Cicilibicili ayy çok sevindim yesinler o minik kalp atışlarına ölünürr ❤ sağlıkla gelsinler inşallah
bir_pasa_annesi Cicilibicili bende öyle diyordum cnm hiç gecmiyordu zaman ama şimdide diyorum zaman cok cabuk gecti inşallah sag salim kucağına alırsın cnm bnm bu da benim paşam böyle tatliş bir bebiş olur inşallah
MerveLiva Cicilibicili ayy inanmıyorum ilk deda böyle bir hikaye okudum çok sevindim siizn adınıza Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Cicilibicili MerveLiva vallahi ben de okusam derdim ki heralde vay be Allahım nasıl büyükmüş. Başıma geldi şok oldum gerçekten ya. Aşırı güzel sevinçler Rabbim herkese yaşatsın