Anneolmayahasret Cicilibicili senin o mutluluguna sevincine kurban olurum rabbim cok buyuk… amiin canm benm amiin insallah❤ stem etmek isyan etmek haşa haddimize degil hep derim rabbim bekletiyosa guzellestiriyodur insallah banada nasip edecek saglikli sihhatli💗
Deletedmom021 Anneolmayahasret aynen😑bekletiyorsa güzelleştiriyirdur 3 yıl bunun arkasına sığındım benimde 3 yıl sonra mucizem oldu rabbim isteyen herekse nasip etsin insallah 🤲💖
Cicilibicili Anneolmayahasret en kısa zamanda inşallah böyle güzel haberler verirsin inşallah. Kesinlikle doğru. Rabbim bizim için ne zaman kötüsünü düşünmüş ki. 💕
Deletedmom021 Cicilibicili ya vallaha biz dedik ikiz diye😍 içimize dogmus😘 gözün aydın insallah sağlıkla kucağına da alırsın 🤲💖
Cicilibicili Deletedmom021 amin kuzum amin olmayan herkese nasip etsin. Olup da kötü haber alan herkesi de iyi haberlerle karşılaştırsın inşallah💕
Anneolmayahasret Deletedmom021 amin canm insallah benm mucizemde 4 sene sonra gelmisti ama nasip olmadi kalbi durduu. Kurtaj oldum yeniden kan verdim gebelik icin ama sonucunu bi turlu ogrenemedim.. herseyinhayirlisi olsun insallah🌺
Deletedmom021 Cicilibicili amin insallah seninkisi burda örnek olsun insallah herkez böyle güzel mucizelerle karşılaşır😍💖
Mom9272 Cicilibicili yaa inanamıyorum ciddimisin 😳 nasıl sevindim nasıl şaşırdım anlatamam süper bi haber bu🥳 çok çok mutlu oldum canım Rabbim sağlıkla kucağıda almayıda nasip etsin 🌸🌸
Cicilibicili Mom9272 yemin ederim ben de şoktayım. Gerçekten hayatımın en güzel anıydı. Sağlıkla büyüsün hepimizin bebekleri sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah 💕
Merdgn Cicilibicili Yaa acayip duygulandım 🥰 İşte bu mucize. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım 😍❤️
Cicilibicili Mom9272 valla benim de 2 gündür mide bulantım vardı diorum ki psikolojik heralde. Mide bulantısı için zofer verdi bi de oksapar yazdı nolur nolmaz diye. Düşüğüm var diye tedbir amaçlı bi 3 ay falan kullancakmışım. Bakalım baya baya hamiş oldum 🙃
Cicilibicili Betim ahhh benim de o an duygularım okadar farklıydı ki. Kötü haberle iyiyi aynı anda aldım resmen.
sakinim_tmm Cicilibicili rabbim şu mübarek gün vesilesiyle kucağınızo doldursun inşallah haber bekleyen umudunu kaybetmiş isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊 sizin için o kadar sevindim ki tahmin edemezsiniz
Cicilibicili sakinim_tmm aynı duyguları ben de başkaları için hissediyorum. İsteyen herkese versin Rabbim.