Cicilibicili MerveLiva vallahi ben de okusam derdim ki heralde vay be Allahım nasıl büyükmüş. Başıma geldi şok oldum gerçekten ya. Aşırı güzel sevinçler Rabbim herkese yaşatsın
Tugce5234 Cicilibicili yaa nasıl sevindim anlatamam gerçekten mucize değilde nee😍 sağlıkla kucağına alırsın insallahh😍😍😇
Cicilibicili Tugce5234 ben de nasıl mutluyum anlatamam ya. Amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahhh
ags Cicilibicili çok tebrik ederim. Maşaallah size. Hayırla kucağınıza da almanızı dilerim. Ne büyük şaşkınlık ve sevinç😊😊💐
Deletedmom316 Cicilibicili ayyyy inanmiyorum yaa ne guzelll Rabbim bir daha yasatmasın Rabbim korusun bebisini Rabbim saglikli eline almayi nasip etsin
Cicilibicili Deletedmom316 Rabbim gerçekten çok büyük. İsteyen herkese bu duyguları en kısa zmaanda tattırır inşallah canımm benimmm.
Deletedmom316 Cicilibicili canım ikiz kendiligindenmj oldu ? 🤭😊 Rabbim sag saglim eline almayi nasip etsin canim
nil_sugra Cicilibicili senin adına çok sevindim. Rabbimin mucizesi sonsuz işte. İnşallah sağlıkla kucağına aldığın postunuda okuruz ❤️
Wonderanne Cicilibicili yaaaa nee guzel Allah bağışlasın insaAllah çok sevindim ya Rabbim çok büyük ne güzel mucizeleri var 😍🥰🤩♥️
Cicilibicili Wonderanne gerçekten öyle hem de nasıllll. Şükürler olsun bana yaşattığı için. Allahım herkese nasip etsinn 🥰
Cicilibicili Deletedmom316 evet canım ben de şaşırdım valla ikizmiş meğerse. Teke düşsek de olsunn tabi bi tane bi tanedir☺️
Deletedmom316 Cicilibicili tabiki Rabbim hayirli eline Almayi nasip etsin biyeycik olmaz ikiz dogurursun Allahin izniyle
Ahmetin_annesi Cicilibicili Allah tamamına erdirsin cok ama cok sevindik sizin adiniza tüylerim diken diken oldu Rabbim ne kadar da büyük
Cicilibicili Ahmetin_annesi canımm çok teşekkür ederim benim için de öyle değişik bişeydi ki Allahım isteyen herkesin yüzünü böyle güldürsün inşallahhh