kereminannesi06 Bsrlmnemr yeni doğum yaptim bulana kadar kaç eczane aradım sordum sonunda bi eczaneden buldum yokmuş depolarda
Gulen_91 Papatyam2017 bende yeni başlıcam iğneye ama hiçbir eczanede bulamıyorum silivride bakmadığım eczane kalmadı. Sadece 1 ay kullanmam lazım. Şimdiye kadar coraspirin kullandım.32 haftalığım siz ne zamana kadar kullandınız.
Gldn7 _zehra_ allah rızası için vermediyseniz kimseye bana gönderirmsnz yada bi yakınım izmitte o sizden alsa ücreti neyse vereyim size daha önce kan pıhtılaşmasından bebegimizi kaybetttik 🙏 suanda hiç bi yerde yok malesf
_zehra_ Gldn7 kuzum ücret istemiyorum zaten . Kargoyla uğraşmak istemedim , dediğim gibi yeni doğum yaptım zaten, evden çıkmıyorum. Nasıl ulaştırabilirim yakınına
Bsrlmnemr Hav12316 90 gün yetecek kadar hemde? Normalde bile bir kutudan başka vermiyorlardı şimdi de korona sebebi ile toplatıldı hiç birimiz bulamadık. Sen şanslıymışsın. Oksapar mı buldun
Aysnrtncy Hav12316 covid tedavisinde kullanıldığı için eczanelerde bulmak zor oturduğum yerdeki tüm eczaneleri aradım ellerinde yok çamlıcada buldum 3 aylık alabildim bende
Cemileyaman Bsrlmnemr nsl yh kızlar ben dha bugün oscobar aldım 3 kutu siz nsl bulamıosnz he şehir fark edio olablr dcem de 🤔
Papatyam2017 Gulen_91 şimdiye kadar kullanmadiysaniz simdiden sonra da gerek yok artık bence… ben ilk hamileliğinde 8.ayda biraktim ama şimdi 3.Ay bıraktım
Aysnrtncy Bsrlmnemr doktor raporun varsa aylık yada bu şekilde toplu alabiliyorsun ama bulmak mesele şuan
Cemileyaman Bsrlmnemr ala ala 🤔 ben bartın’ da otruom canım htta kayınpederim aldı bna beni aradı kaç kutu alim dedi sistem kaç kutu verio dedim 6 kutu dedi bnde şmdlk 3 kutu al dedim şoklardayım şuan.
Bsrlmnemr Cemileyaman bartında covid 19 vakası az olduğu için orda serbest mi acaba diye düşünmeye başladım şu an çünkü bizler bulamıyoruz ve bu sorun 1-1.5 aydır var
Bsrlmnemr Hav12316 benim ilacım bittiği zaman gidip yazdırıyordum sağlık ocağına sonra alıyordum eczaneden ama şu an bulamıyorum