Bsrlmnemr Cemileyaman bartında covid 19 vakası az olduğu için orda serbest mi acaba diye düşünmeye başladım şu an çünkü bizler bulamıyoruz ve bu sorun 1-1.5 aydır var
Cemileyaman Bsrlmnemr cnm burda vaka sayısı şuan azaldı gbi de sorun çok önceden var diosnuz çok şükür bn öle bir problemle karşılaşmadım olmasında kan pıhtısı var bnde 2. Tane bebeğimi kybttm. Umarım sorun yaşayan arkdşlar da tez zamanda bulur 🙏🏻🙏🏻
Papatyam2017 Gulen_91 şimdiye kadar kullanmadiysaniz simdiden sonra da gerek yok artık bence… ben ilk hamileliğinde 8.ayda biraktim ama şimdi 3.Ay bıraktım
Gulen_91 Papatyam2017 şimdiye kadar coraspin kullandım, 37.haftaya kadar iğne kullanan dedi Dr. Bu arada plt niz kaç çıkıyordu sizin
Papatyam2017 Shuezgidn Benim tam pıhtılaşma olayı değildi iğne vurulurkende düşük yaşadım dini konular diyelim..O yüzden bu gebelikte erken biraktim dr da sorun olmayacagini soyledi
Dlktpl Ben iki aylık almiştım raporla ama oda bitecek illaki sonrası ne olcak hamileleri düşünen yok eczacı arkadaşa sordum oda depolarda yok diyor 🥺