Bsrlmnemr Twitter hesabı olan annelerimiz twitterdan sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. #kansulandırıcıiğne ve #oksapar etiketi ile sizleride bekleriz
kereminannesi06 Bsrlmnemr yeni doğum yaptim bulana kadar kaç eczane aradım sordum sonunda bi eczaneden buldum yokmuş depolarda
Cemileyaman Bsrlmnemr nsl yh kızlar ben dha bugün oscobar aldım 3 kutu siz nsl bulamıosnz he şehir fark edio olablr dcem de 🤔
Bsrlmnemr Annelerimiz biliyorsunuz ki iğne bulamıyoruz. Covid 19 tedavisinde kullanıldığı için iğnelerimizi eczanelerden topladılar. Sağlık bakanlığına sesimizi duyurmak için Twitter a sizleride bekleriz
Bsrlmnemr Bu iğneye ihtiyaç duymayan diğer annelerimizin de desteğini bekliyoruz. Bebişlerimiz için. Bizler bu iğne olmadan sağlıklı bir doğum gerçekleştiremeyebiliriz. Lütfen bize destek olun 🌸
Shuezgidn Bende oksapar kullanıyorduk enox zar zor buldum bulamayacaz artık gelmiyormus türkiyeye ne olcak bilmiyorum cimere yazalım
Bsrlmnemr Shuezgidn yabancı ülke kaynaklı olduğu için mi gelmiyor yoksa geliyor da hastaneler mi dağıtmıyor acaba
Bsrlmnemr _zehra_ sakaryadayım yakınız ama alma şansım olur mu bilmiyorum şehirler arası yasak var ya
Gldn7 _zehra_ kargoyla bna gnderemznismz bn size ücretini versem igne kullanmm gerekiyo son kutumdayım ve hiç bi yerde bulamıyorum
Gldn7 _zehra_ allah rızası için vermediyseniz kimseye bana gönderirmsnz yada bi yakınım izmitte o sizden alsa ücreti neyse vereyim size daha önce kan pıhtılaşmasından bebegimizi kaybetttik 🙏 suanda hiç bi yerde yok malesf
Aysnrtncy Çamlıcada buldum 2 gün önce 9 kutu aldim elinde varmi bilmiyorum hala o tarafta olanlar sorabilir AKÇA eczanesi
Aysnrtncy Hav12316 covid tedavisinde kullanıldığı için eczanelerde bulmak zor oturduğum yerdeki tüm eczaneleri aradım ellerinde yok çamlıcada buldum 3 aylık alabildim bende