Ankara doğum paketi
Memnun musunuz? İçin de doğum ücreti de var mı?
Canım aslında uygun bi fiyat,özellikle bu süreçte devlet hastanelerine gitmek çok korkunç. Siz memnun musunuz? Doğum da fiyata dahil mi onu anlayamadım canım
Anladım canım çokk teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Esrayd ankarada dr aylin anil arslana gidiyorum ödel muanehanesi var isteye bagli özel koruda yada memorialde dogumunu yaptiriyor. Paket 8250tl. Icinde sinirsiz muane tahliller ikili test seker yüklemesi dörtlü test gibi tesler ebe diyetisyen hastanede 1 gece yatis hersey var ☺️ Doktorumdanda cok memnunum asiri ilgili ve whats appdan yazdigim her an hemencevap veriyor ilgileniyor
Esrayd hersey dahil 2li 4lu tarama 11 tane kontrol normal yada sezeryan doğum bebek yogun bakimi ucretsiz bebek dogduktan sonraki ilk kontroller hersey dahil
Esrayd bende aldım eski adı medisis şimdi medikal park oldu 6000 TL herşey dahil
Elmaveannesi hangi doktor fiyatı çok uygunmuş
Esrayd medikalpark kecioren 7bin tl ye aldik canim
Lokman hekim akay hastanesinden 6300 tl ye aldım ben de
Elmaveannesi Koru hastanesi 7400 tl dedi bana doğum paketine, siz nasıl uyguna alabildiniz sigorta ile mi
burcu-dalkiran1 nazli aksoy kala
Ben cumartesi gidicem ilk kontrolume iyidir umarim
ygmr_erd biz sincandaki koru hastanesine aldik siz cukurambardakinden aldiniz heralde
A life hastanesi doğum dahil 5500 e aldım. İçinde herşey var ebru hocaya gidiyorum çok tatlı ilgili bi doktor.