Memnun musunuz? İçin de doğum ücreti de var mı?

Esrayd ben dr meral budunoğlundan paket aldım ablamda geçen sene doğum yaptı çok memnun kaldı. demetevler lina kadın hastalıklarında kontroller oluyor koruda doğum oluyor herşey dahil 6000 tl detaylı da dahil

Canım aslında uygun bi fiyat,özellikle bu süreçte devlet hastanelerine gitmek çok korkunç. Siz memnun musunuz? Doğum da fiyata dahil mi onu anlayamadım canım

Esrayd yani ben çoğu yere baktım fiyat olarak ama doktoruda tanıdığım için böyle tercih ettim zaten genellikle 6binden aşağı yok doğumda dahil 6 bin verip paket alıyosun bidaha para vermiyorsun

Anladım canım çokk teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Esrayd rica ederim canım istediğin gibi bulursun umarım 😇

Esrayd ankarada dr aylin anil arslana gidiyorum ödel muanehanesi var isteye bagli özel koruda yada memorialde dogumunu yaptiriyor. Paket 8250tl. Icinde sinirsiz muane tahliller ikili test seker yüklemesi dörtlü test gibi tesler ebe diyetisyen hastanede 1 gece yatis hersey var ☺️ Doktorumdanda cok memnunum asiri ilgili ve whats appdan yazdigim her an hemencevap veriyor ilgileniyor

Esrayd hersey dahil 2li 4lu tarama 11 tane kontrol normal yada sezeryan doğum bebek yogun bakimi ucretsiz bebek dogduktan sonraki ilk kontroller hersey dahil

Esrayd bende aldım eski adı medisis şimdi medikal park oldu 6000 TL herşey dahil

Lokman hekim akay hastanesinden 6300 tl ye aldım ben de

ygmr_erd biz sincandaki koru hastanesine aldik siz cukurambardakinden aldiniz heralde

beyzzaad ya ben paket almadım ordan ama her ay kontrole gitmeme rağmen doğum için çok pahalı dediler normal doğum 5.500 sezaryen 6000 dedi medicana ile anlaşmalıyız dedi Mine hanıma gidiyorum bende

Zmzmksf ben şu an 29 haftalığı hamileliğimin başında meral hocanın kendi muayenehanesi vardı ben orda anlaştım onunla sonradan linaya geçti orayı kapatıp belki de fiyat o yüzden böyledir. ama doğuma çok söylemişler gerçekten 🤔

Zmzmksf bir de medicana da doğum yaptırırım ama koru daha uygun sana kalmış hastane seçimi dedi doktor bana ben uygun olduğu için koruyu tercih ettim

A life hastanesi doğum dahil 5500 e aldım. İçinde herşey var ebru hocaya gidiyorum çok tatlı ilgili bi doktor.