Beyzasahin Esrayd ankarada dr aylin anil arslana gidiyorum ödel muanehanesi var isteye bagli özel koruda yada memorialde dogumunu yaptiriyor. Paket 8250tl. Icinde sinirsiz muane tahliller ikili test seker yüklemesi dörtlü test gibi tesler ebe diyetisyen hastanede 1 gece yatis hersey var ☺️ Doktorumdanda cok memnunum asiri ilgili ve whats appdan yazdigim her an hemencevap veriyor ilgileniyor
ygmr_erd Elmaveannesi Koru hastanesi 7400 tl dedi bana doğum paketine, siz nasıl uyguna alabildiniz sigorta ile mi
MucizeBirKalp Elmaveannesi canim.umarim sorumu görebilirsin :))) sincan koruyu arayınca daha fazla fiyat veriyorlar sigorta sirketleri 4500 dedi. Şirketten mi aldın direkt hastaneden mi aldın paketi? Şirketlere guven olmazmi diye aklima geldi yardımcı olursan coook sevinirim
beyzzaad Esrayd ben dr meral budunoğlundan paket aldım ablamda geçen sene doğum yaptı çok memnun kaldı. demetevler lina kadın hastalıklarında kontroller oluyor koruda doğum oluyor herşey dahil 6000 tl detaylı da dahil
Elmaveannesi Esrayd hersey dahil 2li 4lu tarama 11 tane kontrol normal yada sezeryan doğum bebek yogun bakimi ucretsiz bebek dogduktan sonraki ilk kontroller hersey dahil
Zmzmksf beyzzaad ya ben paket almadım ordan ama her ay kontrole gitmeme rağmen doğum için çok pahalı dediler normal doğum 5.500 sezaryen 6000 dedi medicana ile anlaşmalıyız dedi Mine hanıma gidiyorum bende
Esrayd Canım aslında uygun bi fiyat,özellikle bu süreçte devlet hastanelerine gitmek çok korkunç. Siz memnun musunuz? Doğum da fiyata dahil mi onu anlayamadım canım
beyzzaad Esrayd yani ben çoğu yere baktım fiyat olarak ama doktoruda tanıdığım için böyle tercih ettim zaten genellikle 6binden aşağı yok doğumda dahil 6 bin verip paket alıyosun bidaha para vermiyorsun