Ben 6. Ayımdayım hakiki zeytin yağı ve bebek yağı kullanıyorum hiç çatlağım yok çok şükür

SultanYenihan çevremdeki bütün hamile olanlardan duyduğum badem yağ ve zeytinyağını karıştırıp kullanmışlar duştan çıkmadan sürmüşler. Bende başladım benim erken daha ama olsun göbekten dize kadar sür. Ama havluda leke bırakıyormuş başka bir havlu edinmek gerekirmiş ☺☺

SultanYenihan Dalin’in zeytin yağ özlü ve badem yağ katkılı bir bebek yağı var,ben onu kullanıyorum. Duştan sonra sürüyorsun,önemli olan zaten tendeki kurulugu gidermesi.6.ayımdayım cok şükür yok ☺ Dilerim kimsenin olmasın ☺🙏🏻

Lierac çatlayacaksan bile genetik olarak minumuma indiriyor 16 dan sonra kullanıın ben 20 den sonra 1 kg almaya başladm o hafta sürmeyede başladm badem yağı kıllandrdı göbüşümü 🙈

SultanYenihan merhabalar ben 1 aylik iken başladim Lierac kullanmaya halada kullaniyorum şimdilik memnunum inşaAllah bu şekil devam eder☺

Mustela kullanıyorum, 14+2 deyim daha düzenli kullanmıyorum, haftada bir iki defa inş çatlamam😂

deryaersin ne kadar fiyatı bende aldım farklı marka ama remolent doktorum önerdi ondan aldım bunu banada pahalı geldi merak ettim sizinkini

Tuba704 Bana aktar acı badem yağı verdi kıl köklerini besler tatlı dedi.😳