zmq Ben 7. ayımı bitirdim dün, henüz hiç çatlağım olmadı. Lierac'la badem yağını karıştırıp karın, kalça, basen ve göğüs kısmına kullanıyorum. Kalan yerlere de bebek yağı 🙂
Ylzartk SultanYenihan 38.haftamdaydım, bebek yağı kullandım her gece. Hiç çatlağım yok gibi 🤔 ama iki yandan göbüşümü biraz sıkıştırıp gerginliğini azaltınca göbek deliğimin etrafı buruşuyo gibi oluyo, pazartesi doğum yapıcam, bakalım belli olur. Çaktırmadan çatlamış gibime geliyor 🤣😂
Zeze03 Vaseline kakao yağı kullanıyordum malesef çatlak oldu bi kaç tane su an sadece hakiki zeytinyağ sürüyorum bi artma yok ama çıkanlar hafif azaldı birde lierac alıcam inşallah geçirir
Mervecan Kızlar bende 15 haftalık oldum da çatlak kremi veya yağlar için kullandıktan sonra iç giyime nasıl dikkat edecez yağ olmayacak mı onlar veya leke 🙄🙄
MasalAlparslanMom Mervecan benim sabit 3 beyaz 2 siyah atletim var likralı oldukları için karnım büyüdükçe sorunda yaşamadım. Yettiler 27. Haftadayım illa yıkayıp kurutup dönüşümlü kullanırsınız
Bimelek Eczane veya whatsoonslarsan alın. İnternet vs sahte olabiliyor bende lierac kullanıyorum memnunum 👍
MasalAlparslanMom 9 . Haftamda başladım ben tatlı badem yağı, kayısı çekirdeği yağı ve kayısı yağını fısfıslı bi şişede karıştırıp kullandım. Sabah akşam sürüyorum . İş yerindede olası ani kaşıntılar için sebamet çatlak önleyici kullanıyorum Yine 9. Haftamdan beri günde 1 kez ondanda sürdüğüm oluyo. 27 hafta olduk henüz çatlama Yok tabi içerden nemlendirmeyide unutmayın. Günde 2litre su kesin içerim ben 🤗 çatlaksız yada az çatlaklı doğumlar olsun inşallah hepimize 🤗🤗😬