Glsm3553 Mrveef bencede oyle olmus olabilir birde doguma yaklastigimiz icin merak ediyoruz ama acele etmemek lazim aslinda bebek gununu doldurunca gelicektir zaten🤗
Moyencor Ben de bekleyecektim sizler gibi ama suyum azalınca suni sancı ile doğumu başlattılar hiç korkulacak bir şey değil oğlum 10 günlük oldu bile kucağımda :)
Mrveef Moyencor öncelikle Allah bağışlasın gözünüz Aydın 🤗 süreç nasıl ilerledi açılmanız falan varmıydı hiç suni öncesinde ? Ay biraz bahsedermisiniz rica etsem 🙈
Sselmaguler Moyencor suni sancı verildiğinde hiç açılma varmıydı ? Sunidemi komple açılma oldu acaba korkuyorum ya açılma olmazsa diye :(
Moyencor Mrveef 8 Mayıs cuma gününe doktor yatış kararı verdi o gün sabah nişanım geldi artık stresten falan mı bilmiyorum başka hiçbir şey olmamıştı o ana kadar belirti olarak. Düzensiz sancılarım da vardı ama doğum için yeterli değildi suni sancı başladılar. Hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı. Yürüyüş squat pilates yaptım açılmalar artsın diye açılmam 5 cm i geçince epidural taktırdım ben ondan sonrası çok rahattı. Epiduralin zamanlamasını çok iyi ayarlayan doktorum ıkınma zamanı gelince sancılarımı hissetmemi sağladı epiduralin etkisi devam etse ıkınma zorluğu yaşayacaktım çünkü. Ikınma aşamasında biraz daha artırdılar suni sancı seviyesini 3 ıkınmada oğlum kucağımdaydı
Mrveef Moyencor Ayy çok güzel ya inşallah bizlerinde öyle kolay geçer, doktorun ve ebelerin doğru yönetmesi çok önemli 👍 , korkum suni sancıyı çekip çekip açılmanın olmaması 3 gün önce parmak ucu açıklık dendi ama tabii oda açıklıktan sayılmıyormuş
Moyencor Sselmaguler benim çatı muayenemde 2 cm, doğumun olduğu gün gittiğimde 4 cm açıklığım vardı. Hiç korkmayın size söylenenleri yaparsanız açılma olacaktır
Sselmaguler Mrveef benim hiç açılma yok bende ondan korkuyorum okadar sancı cekip açılma olmaması ve sezeryan yolu gözükmesinden.. bizimde böyle kolay olsun inşallahhhh🥰☺️🤲🏻
Mrveef Sselmaguler Ayy inşallahh ya 🤲 bi doğsa rahatlıcaz, dün kontrole gittiğimde kadın resmen yanımda doğuruyordu zar zor tekerlekliye koyup yatağa aldılar 🙈 o yakarışlardan korkayım mı yoksa imreneyim mi çabucak kendi sancısıyla doğum yapabildiği için bilemedim 🤦♀️ Uykularım kaçmaya başladı yakiinen şahit olunca 🤣
Hayalanne Sselmaguler bendede var mide yanması kasık agrısı batması zaten nefes alamama da var arkama yaslanamıyorum bu sizdede var mi en cok merakettiğim
Glsm3553 Tumurcuq ayniyiz seninle ama sorun yapmamak lazim bence gec dollenme olmus olabilir ultrasonla ayni mi gidiyor haftasi peki
Tumurcuq Sselmaguler bende şimdi geldm canm doktordan sadece 1 parmak aciklik var dedi gel yarin suni verelm dedi ben biraz daha beklyelm dedi oda 1 hafta o zaman dedi…. İnşAllah öz sancm gelir ya