Sekerbuhra Glsm3553 bilmiyorum ki 11 ağustos kurban bayramın 1 günü son adet tarihim sizinki kaç acaba
YaseminTufan71 Sselmaguler Sekerbuhra benimkide 11 agustos bugun kontrolden gldim sancim varmis ama alttan bakti acilma yok dedi 2 gun snra yine gel dedi gitsemmi kararsizim
Sekerbuhra Sselmaguler peki 40 hastalıktan sonra hic muayene oldunuz mu bende muayene olsammi yoksa sancılarımı beklesemmi diye düşünüyorum kararsız kaldım baram yasak derken korku sardı beni
Sselmaguler Sekerbuhra evet oldum salı günü gittim, perşembe tekrar nst için gidicem, 40 dan sonra muayeneler sıklaşıyor plesanta eskiyor ve suyunda azalma varmı diye kontrol edilmesi gerek muayeneyi sıklaştırıuolar 40dan sonra çok önemli..
Sekerbuhra Benim doktorum da dedi ki 41 haftaya kadar bekliycez sancin gelmezse dedi ben yorumları fln okudum da herkes diyo kalasını yaparsa sezeryan olunacak fln diye korku sardı beni insallah sezeryan gerek kalmadan normal şartlarda dogum yaparız hepimiz
Glsm3553 YaseminTufan71 sanci kaclarda cikti peki benim kasilmam yok seninde oylemi bazen biz hissetmeyebiliyormusuz
YaseminTufan71 Glsm3553 onu soylemedi doktor sormakda aklima gelmedi sancin var dedi sadece 2 gun snrasina atti
YaseminTufan71 Sekerbuhra gidicem yarin insallah dualarinizi esirgemeyin yarin insallah dogum yapipda gelirim
Sekerbuhra YaseminTufan71 insallah hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız Allah tek bir avazda kurtarsın İnşallah
Prensesimiz_ YaseminTufan71 ay inanamıyorum sahiden mi nasıl geçti peki suni sancı mı aldınız nasıldı süreç acı falan anlatırmısınızz
YaseminTufan71 Prensesimiz_ doktorum hic bir acilman yok dedi sezeryan olucak kabul ediyomusun dedi bende evet dedim snrasinda yatis verdi hemen ebeler alttan bakdi hic acilman yok dediler direk sezeryana aldilar cok sukur oncesinde aci cekmedim zaten istesemde doguramazmisim cok zormus valla normal dogum
Aydanuralcl Bende 40+2 oldum nst de sancı çıkıyor açılma 1 cm 40 I geçtiği için kontrole gidip imza atıp eve geldim 2 kere, 4 gün öncede nişanım geldi yürüyüş ılık suda oturma hurma hepsini yapıyorum bizde bekliyoruz 🤰🤷🏼♀️