sevenpolat size birşey anlatacağım biraz uzun olacak o yüzden kusura bakmayın 🙏🏻 Ablamın çalıştığı şirkette bir kadın var aile kavramını bilmeyen insanlar dağılmış ailesi, 5 kız kardeşler biri içkici biri evine adamlar alan kişiler. Neyse bir tanesi evleniyor adam arnavutmuş belli bi süre sonra pis işlere bulaşıyormuş (uyuşturucu) adam ortadan yok oluyor ve kızın ablası hamile olduğunu geç öğreniyor bebeği karnında öldürmek için herşeyi yapmış dinlerken kanım dondu..! Eski tip divanlar varmış onun üstüne yük koyup kaldırıp indiriyormuş işe yaramayınca alkole sarmış kadının dediği kadarıyla onu içen komalık olurmuş🤷🏻♀️ Sonra uyuşturucu kullanmış kadının psikolojik durumuda iyi değilmiş bilerek zatürre olmuş hastanede hamile olduğunu söylememiş vs. Tüylerim yine diken diken oldu.. Bu süreçte eşi suçu kadının üstüne atmış kadını içeri almışlar. Ablamın çalıştığı yerdeki kadında hamileymiş ablası içeri girdiği zaman, kadın full organik besleniyormuş 30 yaşına kadar ağzına sıgara alkol vs hiçbirşey sürmemiş🤷🏻♀️ Hamile kaldığında daha fazla iyi beslenmesine özen göstermiş adam detaylı ultrasona girdiği zaman işler ters gitmiş bebekte bir sürü şey çıkmış en önemliside kalbiymiş (Hastalığın adını söyledi ama hatırlamıyorum) mecburen gebeliği sonlandırmışlar. Ve o kadın hapiste dünyaya getiriyor kızını. Kızı şuan 8 kişilik özel bir sınıfa gidiyor, 9 yaşında ve 3 tane dil biliyor 3 yaşındayken büyük markaları okuyor migros, gazete isimleri posta, sabah gibi zeka seviyesi üst düzeyde. Bu arada kızın nüfusu teyzesinde teyzesine anne diyor kızı hasipteyken almış kadın. Bende bunu birebir dinlediğimde kanım donmuştu etrafta o kadar çok anne olmak isteyen kişiler varken neden o kadına anneliği vermiş diye sorgulayıp durdum. Ama ne gelirse allahtan gelir o yüzden yazdım bunu o kadın tam organik beslenirken bebeği gitti, diğeri canice davranırken ne şekilde dünyaya geldi. O yüzden veren allah alan allah haberlerde çıkanlar dışında ilk defa bir kadının anneliğini yargılamıştım bende. Ama lütfen bu şekilde kırıcı olmayın, onlarda evlatlarını herkesin kendi evladını düşündüğü gibi düşünüyor ve dediğim gibi içmeyenler böyle postlara girip yazmasınlar içenlere sorulan bir post