Merhaba hanımlar,
Ben 1paket sigara içen ve asla bırakmayı düşünmeyen sigaradan zevk alan sigarasız hayat düşünemeyen bir bireydim.
Taki miniğim rahmime düşene kadar düştüğü gün içmicem annecim dedim.Kolay değil tabiki alışkanlık nikotin hiç kolay değil.Ama kimse kimseyi neden içiyorsun bebeğe zarar veriyorsun deme hakkı yok ama şuda gerçek hanımlar herşey irade bahane bulmayalım ayılıp bayılsakta içilmeden duruluyor sayılı gün çabuk geçiyor 8.ayımdayım 1ay kaldı emzirme döneminden sonra kahve yanı 1tane yine içerim hayalini kuruyorum çok zor içmeyen anlamaz ama bırakılmayacak birşey de değil çok bırakan anne var iradeyi biraz zorlamak mesele benim eşim 2paket sigara içerdi benden 1ay önce bıraktı bebekten habersiz bıraktı bebeğimiz elimde görmesin Ona kötü kokmayayim diye bırakmış.Benim bırakmama birazda o etken eşinizi uyarabilirsiniz destek olsun yanınızda evde içirtmeyin.Bi duman bi duman derken zarar verme ihtimaliniz var küçüçük ciğerleri gelişme aşamasındayken zorlaştırmayın kolaylaştırın zarar verse etkilense yine siz üzüleceksiniz.