Kdrmira MelikeEmre_ hayirli olsun Allah anali banali buyutsun benimde 2 kizim var bunu daha ogrenmedim
Ruveydaasker Aleynakalkar 11+3 hamıleyım arada migde bulantısı ewden sogdum annemde kalıyorum bıde karın acıması fılan
yesimveprensi Haftalık hamileyim ne bir kusma ne bir halsizlik yaşıyordum geçen haftaya kadar ama geçen hafta o kadar fazla böbrek ağrısı ve kusma yaşadım ki sonra doktora gittik böbreğimde taş varmış 15 saat sancının ve uykusuzluğun sonunda düşürdüm Allah kimseye yaşatmasın böbreklerinizi mutlaka kontrol ettirin tuzdan uzak durun 😭
Aynurdogru yesimveprensi aynisini bendede oldu canim 18 haftalik hamileydim cok zordu bende böbrek tasi düsürdüm bol bol su ve salatalik yiyin
yesimveprensi Aynurdogru peki başka böbreğinizde taş var mı çünkü doktor benim için iki tane daha olduğunu söyledi
Betulsna Aleynakalkar 31+2 olduk kızımla🌷 Ama bacaklarda kramplar başladı ve sonrasında da kalan ağrılar. Yürümekte çok zorlanıyorum. Ağrısı beni ağlatacak kadar şiddetli 😔
nagimira Aleynakalkar 32+1 bugün itibariyle dun kontrole gittik ve sgk çalışma raporu aldık sorusu olana yardımcı olurum