Rabiasare 18+4 henüz cinsiyetini öğrenme şansımız olmadı malum virüsten gidemiyoruz bi yere mide yanması var birde sıcak basması 🙂
ElvinAlaz 17+2 deyiz oğlumla hala tuhaf geliyor böyle konuşmak ilk gebeliğim cinsiyetini yeni öğrendik. Koku duyum aşırı arttı mide yanması ve fazla tükürük üretiyorum. Hareketini hissedebiliyor muyum diye çalışıyorum gazla karıştırıyor da olabilirim 😂
Minikbirkalp 26+3 hicbir belirtimiz yok şuan başından beri hiç te olmadı rahat bi hamilelik geçiriyorum çok şükür
Anne71 Emine_Leyla evet canim 20 li haftalarda basladi o sorunum zaten normalde de bozuktu temelli kötü oldu hamilelikden kaynakli bir durummiş çapaklanma da sabahları oluyor maalesef
Emine_Leyla Anne71 ben içleri çok ucuna gelmiyo gözümün bulanık görmemi daha fazla etkiliyor ondan sürekli göz içlerinde temizliyorum ordan çok cabak çıkıyor
Anne71 Emine_Leyla bende çok fazla olmamıştı ama arkadaşım çok uğraşmıştı majyaj temizleme pamugunu soğuk çaya batırıp gözünü onunla siliyordu bi arastir istersen
Hazal2020 Emine_Leyla benimde bir ara deli gibi kasinti ve kuruluk vardi cozumu limon damlatarak gecirdim 2 kere yaptim kasinti falan kalmadi
Nazli2402 @Aleynakalka 26 + 2 yiz çok şükür bi sıkıntımız yok sırt ağrısıyla kalça ağrısı dışında bide ben çalışıyorum masa başı oturmaktan kalcamin ortasındaki kemik ağrıyor 😂 harekette ediyorum yuruyorumda ama ne fayda
Tasummuhn SerpilKaya bikaç gündür adet olurken bir ağrı olur ya öyle bi ağrı oluyo onun dışında iyiyiz çok şükür canm 😊 hareketlerni hissediyor musunuz
Emine_Leyla Hazal2020 evet canm kurulukta varr kaşıntı arada az var işte inşallah bakalım doğumdan sonra geçer limon yakmadı mi kuzum damlatirken🙈🌷