Emine_Leyla Anne71 canm bişey sorcam benimde 35+2 olduk bugün gözlerde bulaniklik var mı sende de hamilelikte olurmuş da bilmiyorum acaba sizlerdede var mı acaba özellikle kuran okurken bulanıyor net değil çok da capaklaniyor gozlerim
Anne71 Emine_Leyla evet canim 20 li haftalarda basladi o sorunum zaten normalde de bozuktu temelli kötü oldu hamilelikden kaynakli bir durummiş çapaklanma da sabahları oluyor maalesef
Kdrmira MelikeEmre_ hayirli olsun Allah anali banali buyutsun benimde 2 kizim var bunu daha ogrenmedim
Aybuk66 32+2 olduk 2ci gebeligim planli sezeryan bakalm nezman gelicek minnak allah herkeze saglikla kucagina almayi nasib etsin🙏 simdiden hayirli kandiller
Mervegcl Aleynakalkar 00:00 itirabi ile 9+5 olduk bulantı sırt bel ağrısı var bolca ben gün saydıkça zaman geçmiyo sanki bir an önce büyüsün doğsun istiyorum 😊♥️
Kalayciseymaa Aleynakalkar 7+6 mide bulantısı halsizlik sürekli uyku hali ve baş dönmesi😥 ilk gebeliğim aşırı rahattı bu arada
babymomyy 6+4 aşırı halsizlik yemek yiyememe mide bulantısı kusma gerçekten çok zor geçiyor hiç yemek yemiyorum desem yeridir. Bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum 😔
Arsu1661 8+6 olduk çok şükür 🥰 uyku hali iştahsızlık gece kusmaları kasık ağrısı maşallahımız war yok yok 😂😂 buna şükür sağlıkla büyüsün De bunlar da geçer inşallah 🤲🏻🌸