nursentlk Snem_clk bir arkadaşın kocası da öyleydi eğer sıfırsa gidin vakit kaybetmeden tüp bebek yapın. 3 sene bizde yemediğimiz içmediğimiz kalmadı hep vakit kaybı. Keçiboynuzu çakşır suyu işe yarıyor fakat kesin çözüm değil. Bunları kullanıp tüp bebek de yaptırırsanız tutma olasılığını arttırırsınız sadece onun dışında kendiliğinden olmasını bekleme. Tabi herşeyi Allah bilir olacağı varsa her şekilde olur
Saribebek Snem_clk canım hemen tüp bebek yapılmaz benimde eşimde sperm sayısını 0 dı iğne kullandı hala da kullanıyor
nursentlk Saribebek sıfır olunca da yapılıyor. Testislerin içine girerek mikroenjeksiyon yöntemiyle sperm alıyolar. Bir tanıdığım öyle oldu ve eşi şuan hamile
ffckizannesi Canm benm esimin durumu da ayniydi hoc sperm yoktu ama bi kac tane goruldu yaziyordu onlarnda morfolojisi bozuk yani genetk yapilarnda sıkıntı vardi. Doktor baya bakti renkli bisiler cekildi. Sonra ultrason filan sol tatfta varikosel varmis ameliyat oldu varikosel ameliyati baya damar varmis engellleyici ve 3 ayda sperm kendini yeniler ben ameliyattan tam 3 ay sonra hamile kaldigimi ogrendm . Bizim varikosel ameliyati olmamizin tek sebebi tup bebege destekleyici olsn diyeydi cunku sifir sperm icerde be oldugunu da bilemeyiz dedi doktor bosuna acip hoc biseyde bulamayiz bu ameliyat destekleyici dedi ve ben normal yolla hamile kaldim . Esim ameliyattan sonra karninda vuruldugu bi igne vardi vitamin onu kullandi bi hap vitamin kullandi bir de klomen kullandi. Ama ben ona sabah aksam keci boynuzu kurude icirdkm. Sigara ve alkolu zaten yoktu cok şükür. Belki eslerimizin sıkıntısı ayni degildir ama doktor bana yasin 27 bi sene daha bekeleseniz tup bebek icin acele etmeseniz demisti guzelce konuştu anlatti. Biz cok iyi hastahanelere de gittik jhon hoplins asm dedikleri muayenesi 600 lira filan hemen mikro tese tup bebek dediler ve yanlis tedavi olmamasina dikkat etmen lazm erkeklern spermleri ve yukustaliklari cok narinmis iyi arastirmanizi tavsiye ederm. Bu benm hikayemdi insallah umut olur. Su an 33 haftaligiz oglusuma hamileyimm
DamlaNur29 Snem_clk kuzum sana iyi şeyler sölemek isterdim ama malesef benim eşimdede sperm var ama haraketlilik yüzde 10 15 falandı doktorlar tüp bebek dedi yıkıldık resmen paramızda yoktu acıkcası yaptırmaya sonra eşim işten cıkış aldı ve öle yaptırdık 3 sene denedik olmadı cok yıprandık cok şey denedim ama olmadı inşallah sanada allahım nasip eder hep dua ediyrm allahım olmayanada nasip et diye
DamlaNur29 Snem_clk siz doktoru dinleyin canım ve sana hemen rapor cıkar bizimde sperm var hareket yok eşim küçükken menenjit geçirmiş oda etkili oluyomus bende keçi boyunuzu falan denedim ama olmadı bide bunlarla kendimi cok yıpratmak istemedim cok bunalıyor insan paranız varsa ve yasın geçmeden yaptır benim yaşım genç 24 yasındayım eşimde 28 genç olmamızın faydasını cok gördük ilkinde tuttu ve 4 tane daha bebeğimiz var dondurulmuş
Ayse0007 Snem_clk merhaba nerde yaşadığını bilmiyorum fakat antalyada yasiyosan kesinlikle calli meydan tiptaki uroloji doktoruna gitmeni oneririm zaten kendisi tup bebekte yapiyor baska bir hastanede ismi adil gökalp olmaz diye bir sey yok benimde 2. Asilamamda tuttu ve su an 33+5 haftalik hamileyim kendini yipratma Rabbim ol deyince oluyor .
Semra21-63 Snem_clk canm eşimin sperm sayısı çıktı ama hareketlilik azdi, o yüzden üç kere kimyasal gebelik gecirdim yani sperm yumurtayı dolleyecek kadar kuvvetli değildi. İbrahim Saraçoğlunu dinledik, keçiboynuzu kürünü uyguladık. Sabah akşam aç karna içti eşim ve o zayıf spermler hepsi gitti ilk gunden. 15 gün sonra hamile kaldım çok şükür :)
Merlin00 Snem_clk esimde ve bende bilinen bi saglik sorunu yok. Cocuk dusundugumuz ilk ay esime keciboynuzu pekmezi yedirdim. Corona icin saglik adina almistik saracoglunun sitesinden. Suzme cicek balida yedirdim. Iyisini almak lazim. Marketlerde o kdr ucuza goruyorum ki hayret ediyorum. Kesinlikle iyisini alin. Bende yedim bunlardan. Birde bolca kuruyemis yedik. Bitter cikolata da iyiymis. Ondan da bolca yedik. Ben arada bir corek otu koydum agzima. Ovulasyon testide yaptim tuttu sukur. Allah isteyene ve bakabilecek olan herkese nasip etsin. Eger denediklerimin sonucunda tutmasaydi caksir koku(ozu daha iyi galiba) hayit tohumu ve sogan kurunu de deniycektim. Ha birde aslan pencesi ve civam percemi. Gerek kalmadi. Sifa dogada. Bence bi sure bu tarz islemlere devam edin. Sonucta tup bebekte bu surecten daha kolay degildir. Allah saglicakla tez vakitte nasip eder insallah size de🙏
Mom092 Snem_clk canim proxeed diye bir ilac var şase suya katip icsin esin gunde iki kez gercekten faydasını goreceksiniz ❤️
periparla zynb_ozkn ben sabah akşam içtim ac karnına ama eşim işe erken gittigi için ona sadece akşamları içerebiliyordum
melekanesi Snem_clk canım okuduklarım kadarıyla. Çakşır kökü suyu, arı sütü,Bitter çikolata, türk kahvesi, keçi boynuzu, muz, fındık. Çakşır kökü suyunu bu ay deniyoruz bizde. Bir bak istersen.
Tugceecikk Snem_clk kesinlikle kuru incir kürü ortadan kes kaba koy zeytinyağı dök üstüne aç karnına bir tane yicek eşin hareketlilik %9 dan 58 oldu sadece birayda proxeed plus üç ay içti keçiboynuzu özü bir kaşık paketgıdadan uzakdurun tavuk etinden de
Senagg Tugceecikk benim eşimde de sol tarafta varikosel çıktı. 3 ay kullanılacak vitamin desteği verdi doktor. 3 ay sonunda değerlerde özellikle sayıda bir artma olmazsa ameliyat dedi. Eşim tavuk çok seviyor. Bu tavuk etiyle alakalı negatif bir durum mu var neden yenmemeli? Çok merak ettim canım 😢
mavisimm Snem_clk Canim findik fistik ceviz, keciboynuzu ozu ve taze sklms havuc suyu sperme etkili. Keciboynuzunu alip kaynatiladabilir. Ibrahim saracoglunun kurleri bunlar internetten bi bak istersen
Harvicell Snem_clk lütfen eşine tavsiye edilen her bitkiyi kullanmayın eşiminde spermleri azdı bende sıkıntı yoktu eşim bitki felan içti ama bir tarafı yaptı derken diğer değeelwri düştü çok tehlikeli biz tüp bebek denedik ilk denemede tuttu şükür . Doktorun verdiği ilaç dahi yükseltmedi hatta düşürdü bile .
periparla zynb_ozkn su bardağının 4/1kadarina çakşır suyu gerisine su koyarak tarif etti aktar öyle denedim son zamanlarda tadına alıştığım için drek içtim
hayta16 Snem_clk keçiboynuzu pekmezi keçiboynuzu özü sabah aksam aç karnına bir kaşık gerçekten çok faydalı canım Allah gönlünüze göre versin..