Senagg eşimin sol tarafında varikosel vardı başlangıç ben dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdikten sonra çıktı ortaya aslında ısrarla doktora gönderdim çünkü bende bir sorun yoktu daha kürleri denedik evet yükselti ama yine tutmadı doktor ilerleyeblr ikinci çocuk için yine ameliyat olmak zornda kalırsn dedi gerçekten zorunlu olmadan kendi isteğimzle yüksek değerlere rağmen ameliyata yöneldik iyiki olmuşum diyor hergün üçünçü ay tek tüpüm olmasına rağmen hemen hamile kaldım bu kadar çabuk beklemiyoduk bile :) ameliyattan sonrada kürlere devam ettik sana tavsiyem durmayın ameliyat bile dermez buna 40 dksonra geri geldi yarı bayıltmışlar uyanık :) devlet hastanesinde oldu amelytı ağrısı olmadı antibytk bile almadı eşim korkulcak birşey yok. Değerler düzelse bile varikosel damarlarda spermin kalitesini bozuyor sağlıksız hamilelik bebek olablr allah korusun bak ben dış gebelikten bir tüpümü kaybettim ölümden döndüm 🤲🏻tavuk etini hormonlu olduğu için hiçbir üroloji doktoru önermyr saraçoğlunun videolarındada izleyeblrsrz