Snem_clk Kızlar selam arkadasımın tavsıyesı uzerıne ındırrdım programı.. 2 yıllık evlıyız ama malesef bebegımız olmuyor bende sorun yok cok sukur tek sorunumuz esımın spermlerı 0 tup bebek dedıler malesef.. yokmu bunu arttırmanın bır yolu dogal yoldan bılgısı olan yardımcı olabılırmı bana lutfen varmı aranızda bu sekılde olupta doğal yoldan gebe kalan? Bana ısık olun nolur
Bus_ak18 Snem_clk keçiboynuzu pekmezini aç karnına yeynce arttığını duydum denemekten zarar gelmez fındık badem vs de yesin
Pnryldrm20 Snem_clk Hiç sperm yok mu yoksa hareketi falan mı sıfır bizim ki de tüp bebek hiç sperm Yoksa çok uğraşmadan mikro tese ameliyatıyla tüp bebek yapmayı deneyin ama yaşımız genç bekleriz diyorsanız doktorlar tavsiye verir belki Bizde sperm vardı hareket ve morfoloji yoktu uğraştık ama olmadı tüp tedaviyle ilk denemede oldu şükür
Salser1985 Snem_clk canım tüp bebek dendiyse yapın bence sayıyı yükselticem diye hem zaman kaybı yaşarsınız hemde yıpranırsınız
Ednrrr Arı sütü ve polenin sperm sayısı ve kalitesini artırdığına dair makaleler okudum deneyebilirsiniz, ama karışım olanı değil saf arı sütü ve polen olacak ayrı ayrı. Bu şekilde aynı sorundan hamile kalan tanıdığım var
DamlaNur29 Snem_clk siz doktoru dinleyin canım ve sana hemen rapor cıkar bizimde sperm var hareket yok eşim küçükken menenjit geçirmiş oda etkili oluyomus bende keçi boyunuzu falan denedim ama olmadı bide bunlarla kendimi cok yıpratmak istemedim cok bunalıyor insan paranız varsa ve yasın geçmeden yaptır benim yaşım genç 24 yasındayım eşimde 28 genç olmamızın faydasını cok gördük ilkinde tuttu ve 4 tane daha bebeğimiz var dondurulmuş
Pnryldrm20 Snem_clk ileri hareketse Biz Kaan aydos diye çok ünlü bir doktora gittik proxeed plus diye bi ilaç ve e vitamini verdi eşin çok sıcak suyla banyo yapmıycak sigara alkol kesinlikle yok bide et diyeti verdi et yasak bol yeşillik ve haftada en az iki gün nohut ama suyunu kaynatıp dökme o suyla pişicek onun dışında ben sabah akşam suya 4adet falan keçiboynuzu atıp kaynattım aç karnına içirdim bunlarla biraz yükselttim ama ben 31yaşındayım beklemek istemedim yaptırdım beklesem normalde olabilir demişti sende sorun yoksa hiç üzülme daha kolay çözülüyor
Snem_clk Pnryldrm20 Allah razı olsun bunları da bi deneyelim bi kaç ay olmazsa artık tüp bebek 👶 nasip olur inşallah❤️
Pnryldrm20 Snem_clk 3ayda bir spermler kendini yeniliyor 3ayın sonunda olmazsa çok beklemeyin yorucu bir süreç oluyor ben yaşadım biliyorum inşallah kısa sürede Allah yüzünüzü güldürür 🤲❣️
Kbrkrcm Bizimde hareketlilikte problem vardı eşime soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi içiriyodum sonuc bi kızımız var :) deneyin derim
RuzgarsMommy Aktardan keciboynuzu alip kaynat suyunu içsin eşin normalde de faydali bişey enerji verir sperm sayısının da arttırır deneyin bence
Fdm42 Snem_clk bizdede hareket sıkıntısı vardi bizede tup bebek demişlerdi eşim keçi boynuzu yedi ve vitamin ilacı kullandı emodex diye şimdi 8 aylık hamileyim allah Sizede nasip etsin