Nesityyy symslmz Kuzum benimki biraz daha koyu değil mi bana mı öyle geldi 🙄Yada test markasindan test markasına değişiyor mu? 💐
iremgulerr symslmz adete kac gün kala yaptın sen canım benim 5 gün var daha bak moralim bozuldu simdi
symslmz iremgulerr oğlen 12den sonra susuzlukla yap canım LH hormonu seyrelince gebelik olsa bile silik çıkıyor
symslmz Nesityyy c çizgisi kadar koyu olacak aynı yumurtlamada olduğu gibi canım. Benimkinde en koyu olan T çizgisi
Nesityyy symslmz anladım canım.. Valla şu ovulasyon testinden hiç anlamam 😃Teşekkür ederim bilgi için 😊
ilyada Pko olanlar hariç ovülasyon testi çoğu kişi de gebelik gösteriyor.Pko ların adetin 3.günü dahi LH ları yüksek oluyor normal insana göre eğer pko değilseniz Umut var 🌸
iremgulerr ilyada değilim canım çok şükür bir sıkıntım yok birde bu ay yumurtlama günü takip edip deneme yaptım. İnsallah vardır
iremgulerr ilyada insallah vardır ya. Daha 5 gün var adete erken değil mi ya? Heveslenmek istemiyorum hemen üzülmemek için ama elde de degil🤭
Jrhazar ilyada ya benim bugün yumurtlamadan 13.günüm çok silik bir çizgi var bata 1 hafta var ümitlenmeli miyim?
ilyada iremgulerr bekleyebilirsen bekle ama çıkarsa sevinirsin çıkmazsa erkenden yaptığını bileceksin üzülmezsin bence 🌸
Tugce28 iremgulerr ayy bende dayanamayıp yaptım bugün adetime bir hafta var sizce olabilir mi ovulasyondan 9 gün geçti yoksa tekrar mı yumurtluyrm diye düşündüm
iremgulerr Tugce28 vallahi bende bilmiyorum kuzum ya kafam karıştı bu ovulasyon isinde benim 🤭 insallah vardir. Benim yumurtlama gününden sonra 13. Gün bugün insallah sende de vardır
Tugce28 iremgulerr ayyy inşallah rabbim herkese nasip etsin okuduğum kadarıyla çoğunluk sonradında hamile olduğunu öğrenmiş inşallah bizede nasip olur 🙏🏻