Rose2828 Ben adetime beş gün kala ovulasyon ole öğrendim hatta acaba tekrar mu yunurtam mi oluyor demiştim bir de gecelik testi yaptım aşırı silik çıktı ovulasyon testleri daha hassas bence
Tugce28 Rose2828 ayyy ümitlendim şu anda normal gebelik testinde en erken ne zaman cıkar yumurtlamadan sonra
insan_insan T çizgisi acayip koyu oluyor ben akşam üzeri yapmıştım ve anında kopkoyu çıkmıştı öyle öğrenmiştim
ilyada iremgulerr bekleyebilirsen bekle ama çıkarsa sevinirsin çıkmazsa erkenden yaptığını bileceksin üzülmezsin bence 🌸
iremgulerr ilyada valla icim icime sığmıyor ama bi yandan da korkuyorum 3 ay önce ölü doğum yaptım ve inanilmaz bebege odaklanmış durumdayım bu ay bilmiyorum 🥺
ilyada iremgulerr ahh kıyamam canım hiç hamileliği tadamamış olmak bir yana ama böyle kayıplara da çok üzülüyorum inşallah vardır 🙏hissiyatım var olduğu yönünde umarım yanıltmaz
insan_insan Gönlünüze göre olsun inşallah 🌺 bende heyecandan titremiştim ama ümitlenmek istememiştim korkmuştum 1,5 yıldır istiyorduk. çok şükür benim duam kabul oldu sizinde olsun inşallah
iremgulerr Tugce28 15-17 gün diyorlar ben dün gebelik testi yaptim negatif. Bugün yine ovulasyon testi yaptım daha daa koyu çıktı 2. Kez mi yumurtluyorum acaba bilmiyorum 🥺
iremgulerr Tugce28 https://imgyukle.com/i/yR721j Öbürüne göre daha koyu ama gebelik negatif valla adet olmazsam 3 gün sonra kan veririm gidip kafayı sıyırtir bu adama 😂
Tugce28 iremgulerr bende bugün tekrar yaptım yine baya koyu çıktı aayyy bilmiyorum olabilir adet tarihin geldi mi senin benim daha 4-5 gün var
Tugce28 iremgulerr yarın yada cuma yaptır sonra sokağa çıkma yasağı var yaptıramazsın bende merak ettim seninkini ona göre umutlancam 😂
iremgulerr Tugce28 2 gün var canım suan. Gündüz lekelenmem oldu suan kesildi tamamen yarin kan vermeye gidicem bakalim.varsa yoksa belli olsun diye