iremgulerr Kızlar adetime 5 gun var ovülasyon testi yaptım çift cizgi ovülasyon testi ile gebelik anlaşılır mı?
symslmz iremgulerr iki hafta önce aynı şekilde öğre dim iki üç kez tekrarladım testi hepsi aynı cıktı sonra erken gebelik testi aldım pozitifti
Tugce28 iremgulerr ayy bende dayanamayıp yaptım bugün adetime bir hafta var sizce olabilir mi ovulasyondan 9 gün geçti yoksa tekrar mı yumurtluyrm diye düşündüm
720berra- iremgulerr ben ovülasyonla öğrendim normalde C koyu t silik olur adetimden 5 gün önce yaptım t çok koyuydu C daha Silikti Farklı olduğunu görünce şüphelenip gebelik testi yapmıştım onda da çıkmıştı
Nesityyy symslmz https://photos.app.goo.gl/EMi79FbGTKNA2oGh9 cnm benim adetime 1-2 gün var.. Bugün Bi anda öle esti ovulasyon testi yaptım.. Bi bakarmisin sence Bi ümut var mı 🙄😊💐🙏
iremgulerr symslmz yaa ben 3-4 gun oldu sanırım test yaptim negatifti ama bugun yumurtalamadan sonra 13. Gün olabilir mi ki yaa
symslmz iremgulerr oğlen 12den sonra susuzlukla yap canım LH hormonu seyrelince gebelik olsa bile silik çıkıyor
iremgulerr symslmz adete kac gün kala yaptın sen canım benim 5 gün var daha bak moralim bozuldu simdi