rabnaz6822 BabyLover Allah razı olsun canımmm🥰valla her aklıma geldikçe hala bütün gebelere dua ediyorum 🙏
EniseEren rabnaz6822 canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏻 Darısı bekleyen bütün hamilelerin başına 🥰 şeye takıldım ben suyun nasıl az az geldi ? Birden gelmiyor mu su? Ve nasıl anlaşılıyor?
rabnaz6822 EniseEren amin teşekkür ederim. 🥰Bir anda suyum gelmedi hep parça parça geldi .evde ,duşta,hastanede ,sancı çekerken filan 😅
rabnaz6822 Toprakayata_ sevmiyosan bile bebegin için yemek zorundasın🥰yumurtadan sütten bana da gına geldi 😅😅
rabnaz6822 tatlinutellam 8.aya kadar hiç çikolata yemedim canım her tatlı istediğinde çekirdekli kuru üzüm,gün kurusu,hurmayla hep bastırdım 😅9.aya grince artık yiyim bir zahmet dedim 😅
rabnaz6822 Dilberim yer gök dua üstüne . Bol bol dua edin🥰sonra da bizim elimizde ,hareketsiz kalmayın her akşam Sessiz yerde yarım saat yürüyün .36.haftadan sonra hurma yemekte çok büyük avantaj 💖
EniseEren rabnaz6822 bende bundan tedirginim birden değilde az az gelirse ya anlamazsam diye korkuyorum hiç bir şekilde tutamıyorsunuz demi istemsiz olarak akıyor ?
rabnaz6822 Sedatrk Allah razı olsun teşekkür ederim 🥰bol bol dua edin ve sessiz yerde yürüyün .hareketsiz kalma dedi benım doktorum 😅dualarım hep sizinle 🥰🙏
rabnaz6822 EniseEren pilates topun üstünde zıplarken ful su olmuş ve hiiç haberim olmadı ben hala zıplıyorum kardesım dedi abla suyun geldi diye 😅😅o demese ben hala zıplardım
rabnaz6822 Semaosmanoglu21 bebiş sağlıklı olsun diye çabaladım 😅etrafımda çok var sağlıksız beslenip hastanede günlerce yatan🤦♀️
Hayalanne rabnaz6822 gözünüz aydın 😊 darısı tüm hamilelere benimde yarın son günüm ama ses seda yok hanımefendiden 😂
Gokces Deniz8731 eskiden büyüklerimiz bu saydıklarından hangisini yiyordu istediğini ye kafana takma herkesin hikayesi başka.
rabnaz6822 Gokces devir değişti tatlım ona bakarsan annelerimiz hiç hastane bilmeden evde doğuruyordu 🥰o zaman bizde hiç hastane bilmeden evde doğuralım 🥰
zssupertramp Gokces eskiden yedikleri un rafinere değildi. Hiçbir şeyde böyle katkı maddesi yoktu. Devir değişti, yediğimizden biz sorumluyuz. Bebeğimizden de.