Duygu_pb rabnaz6822 hadi inşallah darısı başımıza 23teyim daha ama heyecanla bekliyorum. Allah isteyen herkese versin diye ederdim duamı ama şimdi okuyunca ne kadar haklı olduğunu anladım inşallah hayırlısıyla güzelce bakabilecek herkese versin. Sana da hayırlı sağlıklı başarılı mutlu bir evlat olsun inşallah
rabnaz6822 Gokces devir değişti tatlım ona bakarsan annelerimiz hiç hastane bilmeden evde doğuruyordu 🥰o zaman bizde hiç hastane bilmeden evde doğuralım 🥰
ncnroktm Ne kadar güzel bir doğum hikayesi bizde 39.Haftadayız inşallah sizin gibi kolay olur doğumum.Normal olucak açılmanız en çok hangi yöntemle oldu yardımcı olursanız sevinirim
rabnaz6822 ncnroktm valla ben her duyduğumu ve izlediğimi yaptım 😅hepside işe yaradı sanki hurma,pilates,yürüyüş 😅ahududu yaprağı çayı siparıs verdim onu da içecektim doğumu kolaylaştırdıgı için daha gelmedi onu da içecektim 🥰onu araştırıp dene
rabnaz6822 Af072019 15 kilo aldım 😅perine yapmadım ama kegel egzersizi yaptım 30.haftadan sonra 💁🏻♀️Tuvaletteyken küçük lavabonu tutup bırak tutup bırak her lavobaya çıkınca yaptım rahimi güçlendiriyor 🥰gebelik eğitiminde öğrendim 😇
zssupertramp Gokces eskiden yedikleri un rafinere değildi. Hiçbir şeyde böyle katkı maddesi yoktu. Devir değişti, yediğimizden biz sorumluyuz. Bebeğimizden de.
rabnaz6822 zssupertramp evet tatlım çok doğru 🥰ne güzel söyledin yediklerimizden biz sorumlu olduğumuz için sağlıksız hıcbısey yemedim. doktorum bana beyaz ekmek, pirinç pilavı,un,tuz,şeker ,börek ,abur cubur yeme dedi yemedim😍
Gokces zssupertramp Bazen istediğin kadar doğal beslen normal doğuramıyorsun, sadece yediklere bağlamamak gerekiyor. İstediğin kadar iyi beslen olmayınca olmayacak. Ben sporcu geçmişi olan düzenli pilates ve yüzen bir beden eğitimi öğretmeniyim, bende iyi besleniyorum sporumu ihmal etmiyorum kontrollü kilo aldım. Ama bu demek değil ki normal doğurucam o yüzden diyorum herkesin hikayesi Farklı olacak.
MeryemAlp rabnaz6822 bayıldımmm 😍 bizde Batur Alp bekliyoruz inşallah Eylül başında kucağımızda olur Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Deniz8731 Beyzoli Sorma yaa :) Dikkat etmek gerekir tabi ama çok da kasmıyorum ben açikçası:) ama dikkat ediyorum tabi orasi ayri.
Deniz8731 rabnaz6822 Saglïklı seyler yemeye dikkat ediyorum zaten canım :) Ama hani arkadas hic yenmemesi gerekiyo gibi yazmisya ondan merak ettim bebege ya da dogum anına bi zararı mı var diye.