fatma3538 Selam herkese bende 25. Haftaya girdim kızım olucak insallah🥰 Doğum agustos sonu gibi kısmetse kizlar bende de son 1 haftadir ara ara fena baş agrisi oluyor insallah en kisa surede gecer var mi ayni sorunu yaşayan 😔
Emine_68 iremnurkilic benimde 18 ağustos nasipse ☺️ nefes darlığı çok sık yaşıyorum çok zorlanıyorum bazen yiyorum bazen hiç canım istemiyor yiyemiyorum hayırlısı sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🌼
denizsn Emine_68 benim gibi biri daha varmış sevindim 🥰 bazen canım hiç bişey istemiyor bazen de bütün dünyayı yemek istiyorum yalnız değilmişim ☺️
Begonvil iremnurkilic 13 ağustos görünüyor benimde☺️ kuyruk sokumu ağrısı var biraz. İdare ediyoruz şükür
Svcnvebebegi Begonvil canım bende de kuyruk sokumu ağrısı var kaç gündür. Pöçugün düşmüş dediler. Yürüyemiyorum resmen. Eğilip kalkamıyorum. Acaba hamilelikten mi 🤔. Bu arada 27 haftalık hamileyim
Dilos1645 iremnurkilic nefes darlığı bu hafts başladı bende iki gündür alerjik rinitimde tuttu resmen tıkandım 😢18 haftalıktan beri de kaburga ağrısından deliksiz uyku haram 15/20 dk uyuyosam anca sola yatıyorum kaburga batması saga yatıyorum mide ekşimesi 😔
civcivimmm iremnurkilic benimde 29 ağustos tahmini doğum canımm bugün benimde nefes darlığım var nefesim yetmicekgibi sankii😔
Emine_68 denizsn ayy sorma ya 😕 3 4 gündür böyle bazen herşeyi yiyorum ne güzel doyuyorum bebeğim de doyuyor 😅 yiyemeyince de üzülüyorum acaba doyuyor mu diye 🙄 ama yemek istedikçe gitmiyor midem bulanıyor hayırlısı ya sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🌼
ElifOncul Ben de agustos sonuna dogru net tarihi konusmadik.. 25+2 yim ve kiz olcak ins 🥰 yalniz sicaklar cok fena simdiden boyleyse temmuzda ne yaparizzz
Kadiss iremnurkilic sırt bel bacak agrısı nefes alıp vermede sıkıntı carpıntı karında sertlik ne ararsan var 😄😄
Edauysun Kadiss 🙏🏼Sağlıcakla gelsinler inşllh🙏🏼Senndemi sertlikVar hepmi benim midem karnım taş gibi kasık agrısı kalça bel basenlerm acıyor😔
Tucenur iremnurkilic 5 agustos 🌸 prensesim olacak inşallah ayak yanması dısında bi sorunum yok henüz 🥰