iremnurkilic Merhaba kızlar 15 ağustos bizim nasipse şu an öyle görünüyor yani kızıma kavuşmaya 3 ayımız kaldı💕 Sizlerin ne zaman ve nasıl geçiyor hamilelikleriniz🤔 Benim nefes darlığı ve bel ağrılarım oluyor🤨
Meriwa iremnurkilic aaa bu dönemde kızı olanı anca duydum hep erkek senesi dediler 😄 sağlıkla al cnm kucagına benim 20 ağustos nasipse erken geliyorjm demezse
Nurutku9090 iremnurkilic son 82 nefes darlığı ve karnım sertlestı bugün korkuyorum sabahtan beri moral sıfır oynuyo Arada bi
Tbusraaa iremnurkilic 25 Ağustos kısmetse bizimde 🥰 İçilen su itibari ile sürekli gelen çiş, ağırlaştığım ve göbişten zorluyorum iş yapınca sol kalçam ağrıyor birde bacaklarım sürtmeye başladı 😁 onun dışında elhamdulillah 😁
Enguzelhediym iremnurkilic benim de Ağustos canım ama net gunu daha konuşmadık . Şikayetler biraz fazlalaştı açıkçası ama beni şuan en çok düşündüren doğum ve alışveriş :) ne giydircem ne alıp nasıl Alicam bunlarla geçiyor vaktim.
Edauysun Nurutku9090 o bendede var davul gibi patlıcak 28+2 deyim ve ara ara karnımın altonda agrı belimde agrı oluyor sizinde öylemi ama midemde taş gibi benim
Sevden Nurutku9090 Merhaba iyi aksamlar , benimde bir kızım olacak nasipse 10 ağustos gibi .. karın sertliği dün akşam bende de oluştu evin içinde 10 tur yavaş yavaş yurumenizi tavsiye ederim o şekilde yapınca rahatlıyor
Edauysun Benimde 7 agustos kız💕 hayırlısınla saglıkla hayırlı zamanda gelsinler inşallah 🙏🏼🧿❤️Benm kasık bel bide kuyruk sokumum hatta basenlerimin içi acıyor yaşayan varmı
Ferihakrc Bizimde Allah nasip ederse 16 ağustos🥰😊❤️ arada sırt agrısını saymazsak çok şükür hiç büyük sorunumuz yok daha 🙏🏻😇🙈
Mervee35 Bizde 28+3 olduk kızımla 💕 bazen sol tarafımda toplanıyor sanki taş gibi oluyo orası o korkutuyor beni :) Bi de yattığım yerden kalkmak ölüm geliyo göbüşten😂 Allaha şükür ağrım sancım falan yok 🙏
Ftrhn iremnurkilic 4 agustos demişti ilk zamanlar sorduğumda Doktorum bakalım öyle mi olacak ❤️ Son 79