Melodixxx Elifmusab ay çok üzüldm allahm bebeklerimizi bizlere bağışlasın onlr iyi olsnlrda varsn hep kusalm😣
Elifmusab Melodixxx aynen öyle cnm çok sukur Allah yerine tekrar verdı ıns bu sağ salım kucagımıza alırız dualarınızda benımde unutmayın
Elifmusab Melodixxx ama kusmalarda gecıyor çok sukur onların kokusunda alınca ztn herseyı unutuyorsun ne kusma ne bırsey kalıyor🥰
Aysg159 Melodixxx bende öyleyim ya neskuikli iç😂 bebeğin için bişeyleri tüket dicemde kusmanın ne demek olduğunu bildiğim için ağzında çoğalıyor herşey biliyorum
Sinemin Melodixxx o safrayı çıkarınca insan rahatlıyor azda olsa inşallah geçer canım en kısa zamanda
Melodixxx Elifmusab ya muhtmln öyle olck ama kucağa almaya daha kaç ay var o zmna kdr ağlanmaya sızlanmaya devm😂
Hopmummir Mom9272 ben 4 ay Niğde bulantısı ile geçirdim yatarak kusarak doktorum hiçbişy vermedi 😂 30 san sonra tek başladı bulantılarım 4 gün sonra doğuruyorum Allah’tan 😂
brcakyll Melodixxx ilk gebeligimde sanırsam 9 ay kustum çok felaket biseydi 🙈 o kadar kusmama rağmen 25 kilo almıştım ,😝😝 şimdi ikinci gebeliğim 38 haftalığiz doktorum prilam Dr ilacıni verdi çok şükür bunda iyiyim ama arada bi oluyor yine de bunaltı
Melodixxx brcakyll ben geçen haftaya kdr kilo almamştm bu sabah tartıya çıktm 4 kilo almş oldğumu gördm akşam yine tartndm 4 değil 3 kilo almşm o bir kilo nşye fazla gösterdi anlamadm ama bence sağlıklı beslensem bunlrıda almaZdm açım diye meyve ve abur cubura yüklenyrm bunlrda kilo yapıyor
TeacherS Melodixxx Allah yardım etsin zaten ağrıyı hafifletsekte bulantının kendisi geçmediği sürece ne denesek boş sanki bana öyle geldi
Melodixxx TeacherS aynen öyle ilaç anlık fayda sağlıyor tedavi etmyr kusma sayısını azaltıyor bulantıyı birz hafifletyr o kdr
Hopmummir Melodixxx 4 ayın yoğurt tuzlayıp yemekle geçti çok şükür o günleri hatırlamak bile istemiyorum hiçbir ilaç fayda esmez demişti