Ayshmm Dilos12_ evet canım benim miniğime de erkek dedi o haftalarda hatta pipisini görüyorum dedi 17.haftaya kadar 17. Haftada emin olamıyorum dedi 22.haftada detaylı ultrasonda kesin kız dedi😍🥰
Hanim2016 Dilos12_ 15 haftalıkken kız dedi 19 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik 😅 henüz erken değişebilir 😁
Gozde_coskun zeome kızlar günaydın , dün kontrolum var bem sormasam bısey demıcektı 12+2 ben cıkıntıyı gorunce bu erkek dedım dırek doktorum olabılır desı sonra yok hayır cıkıntı olabılır dedı dırek 16.beklıcez , siz ne dusunuyorsunuz 🥰 https://hizliresim.com/ViOxRs
zeome Gozde_coskun kordonu kapatmıs 😊bence kız ben 12 haftada kız olduğunu ögrendim benımkisinin bu yıl kız bebek yılı dıyolar
Dilos12_ Gozde_coskun evet bende de çıkıntı çok belli bana doktor ben demeden erkek dedi ama gene de kimseye söyleme bekleyelim dedi Perşembe kontrolüm var bakalım 🙏
Gozde_coskun Dilos12_ cevabını yazarsın canım, ultrosan resmını ayarmısım buraya , ama dıkkat ettıysen o cıkıntı bacagın yanında ortasında degıl o yuzden teredduttw kaldım herhalde doktorda
Asumann Dilos12_ ben 13 de erkek olduğunu öğrendim dahada değişmedi 37 olduk ☺️ Ama bencede duyurma değişen çok var