Dilos12_ Kızlar 13 haftalık hamileyim erkek dedi yalnız herkese erkek diye duyurma dedi sonrada 😅 sonradan değişen oldu mu
Hazalperi Dilos12_ bendede aynı haftada erkek dedi 14 de gittim kiz dedi 15 de gittim kiz dedi haftaya üçlü test var bakalım ne Dicek 😁
sule-0606 Dilos12_ 11 de kıza benzıyo kemık yapısından dedı 14 de erkek burda okuyordum yok ya daha neler dıyodum basıma geldı😂
Dilos12_ Hazalperi ay sağlıkla elinize alın inşallah 🙏 ben bir hevesle gidip erkek eşyaları aldım sonra annem alma değişebilir dedi 🙈😅 değişirse çok gülerim 🙄
kbtmz Hazalperi canım üçlü testte çıkıyor mu cinsiyet bende 16 haftalığım erkek dedi test yaptırdımda
Hazalperi Dilos12_ valla almasaydın keşke bende kiz eşyası aldım ama hala içimden bir ses erkek diyor rüyamda bile gördüm aldıklarımın fişini atmadım iade ederim diye 😁
Dilos12_ superm0m peki ultrasonda çıkıntı gördünüz mü benim mesela şuan elimde ultrasonda çıkıntı çok belli oluyor sizde de var mıydı
DenizEnsar Ilk erkeğe benziyor dedi sonra 16.hafta da bacakları kapalı göstermiyo ama %95 kız dedi acaba doğru mudur sizce 🤔
Fuliaa90 DenizEnsar evrt bana 16 da dahil erkek dedi kendi doktorum . Sonra perinatoloğa gittim kız dedi 22. Haftada detaylı vsr net ozaman öğrenicem 😂