tbbsrnss Bana 12. haftada % 70 kıza benziyor dedi tabi bekledim hiç hazırlık yapmadım.15. ve 20. haftalarda erkek olduğu kesinleşti.Değişme olasılığı yüksek bence de.Kuzenime de erkek demişlerdi hep, ayrıntılı ultrason da kız olduğunu öğrendi😊
Gozde_coskun tbbsrnss benımkıne bakarmısım yuksrda paylastı ben o bacak arasını gorunce erkek dedim ama o cıkıntı cok buyuk ve bacagın sap tarafında duruyo anlamadım valla 12+3 ux
Seher_1234 Ben detaylı ultrasona girdim 12+2 de ikili tarama filan yaptım doktorumun cihazlarıda çok iyi kız dedi net görünüyor dedi renkli utrasonda baktıktan sonra değişen olmuş mudur ya 😌
Gamze1612 Dilos12_ ahaha aynısını bana da 12. Haftada söyledi erkek dedi ama kimseye erkek diye duyurma sonra kız çıkabilir dedi ama çıkıntısı var erkeğe benziyor dedi
Deletedmom021 Seher_1234 evet ama %100 degil cuma tam belli olucak 🤷 12 de %90 kız dedi 17 de erkek dedi cuma gidicem bakalım kızmı erkekmi 😒 ne çıkarsa bahtıma 🥺😂
Deletedmom021 Seher_1234 12 haftada özele gittim ikili tarama testi için renkli ultrasonlada baktı erkege ait bişi göremedi 🤷🙈17 de devlete gittim erkek dedi
Dilos12_ Deletedmom021 ben bugün gittim erkek değil kız dedi 🙄😅 12 hafta da erkek demişti 14 haftadayım kız dedi değişir mi acaba daha
Naylonbranda Deletedmom021 12 de perinatolog mu radyolog mu kendi kadın doğum Dr nuz mu dedi değişti acaba
Deletedmom021 Dilos12_ ay vallaha bilmiyorum kuzum bilsem😅bi kız bi erkek diyorlar yarın belli olcak benimkide insallah 😤
Tugceecikk Dilos12_ banada doktor emin bi şekilde erkek dedi 12 de :) erkek olduğuna inandık haftaya randevm var 16+5 te bakalım bu sefer ne dicek :)
Gozde_coskun Tugceecikk bızde ben sordum 12+3 te gıttım dorek ben erkek bu dedım. Doktorda erkek olabılır ama yok hayır dedi beklıcez 16 dedı cıkıntı vardı ama bacagın sağ yanındaydı ortada degıl bakalım sizin nasıl ultrosan resmı