Imfromlastnight Benim doktorumda sıkıntı çıkmazsa 39 hatta 40 tan gün alınca dedi:) bende hiç sancı filan görmeden doğurmak istiyorum☺️ Çok geç geldi bana
Nehir_yvzzz Zuzum577 yine az kalmis masallah saglikla al kucağına 🙂 gösterdi mi yuzunu ultrasonda benim ki inat çıktı
Zuzum577 Nehir_yvzzz gosterdi aynen mASAllah tonbis tonbis yanaklari ayni ben bide nazlaniyo sanki elini agzindan cekmiyor ala utangac kizim😅 sizinkide gosterir cikolata ye gosterir bir iki tane hastaneye gitdiyinde qofret al ye gosterir
Nehir_yvzzz Zuzum577 masallah ya ☺️ Benim inat oglum arkasini donmus birde eliyle yuzunu kapatmis asla gostermedi o gun. 😂
Nehir_yvzzz Zuzum577 babasıyla iddialara giriyoruz o bana benziyor diyor ben bana deli gibi merak ediyorum dogrusu sirnakta gorev sebebiyle oldugumuzdan dort dortluk ultrason cihazlarida yok artik dogumda sanirim surpriz olsun ☺️
Zuzum577 Nehir_yvzzz vAlla biz babasiyla cok benziyoruz ama dr en cok banaa benzetdi bebisimi babasi diyor annesine benzesin benzemesinede kafasi bozuk olmasin😂😂
Nehir_yvzzz Zuzum577 erkek cocuklari genelde babaya benziyor sanirim kiz cocuklari ya anneye ya babaya
Nehir_yvzzz Zuzum577 saglikli olsun da insallah ☺️ Bakalim bekliyoruz küçük adamı hareketlidir seninki de bu zamanlar da benimki masallah bu saat oldu uyumadik hala
Zuzum577 Nehir_yvzzz yok benim ki haraket etmiyor diye sıkıntidan uyuyamadim hem gunler cabuk gecsin diye gec uyuyorum ki gec uyanayim esimde zaten kahvalti falan yapmiyor diye uyuyorum hep aynen sag salim gelsinlerde kime benzerler benzesinler sonucta sevdiyimiz adamlar babalari
Zuzum577 Nehir_yvzzz her kes diyo dogsun sana gosterir gununu diye ama ben oyle bi hasretle bekliyorum bi gun bile uykusuz kalmama pisman olmam o kadar seviyorum ki onu o benim Allah taraftan gonderilen bi meleyim ona gunlerim saatlerim kurban olsun😍