bilaloguzunannesi Nehir_yvzzz merhaba ilk gebelik 38+6 da sezaryen olacağım ama burda okuyorum sezaryen için gün alıp o günden önce doğum yapan kişiler var 😊
Nehir_yvzzz bilaloguzunannesi İnanilmaz heyecanlıyım son 6 hafta insallah ama günler geçmiyor sayılı günler geçmezmiş ya 😊
zumra2020 Ben 38+2de doğum yapacağım. Ama doktorum istersen 39+2ye kadar bekleyebiliriz demişti de ben istemiyorum planli olsun daha iyi 🤭
Ceylan35 Nehir_yvzzz bence çok yanlış dusunuyosunuz ne kadar anne karnında kalsa o kadar gelişimi için faydalı zorunlu sezaryan olmuş biri olarak söylüyorum 40+3 de doğum yaptım bebeğimin herşeyi gelişmişti erken doğan bebeklerde sıkıntılar olabiliyor evet sabirsizsiniz ama doktor 39 kadar bekleyelim derse bence bekleyin anne karnında bebeğin geçirdiği her saniye her salise çok değerli …
Ebrubayat Nehir_yvzzz neden erken olsun ki anne karnında ne kadar kalırsa o kadar sağlıklı olmazmi gelişimini tamamlar.
Mehriban94 Nehir_yvzzz ikiz gebelik olmamamA rağmen doktorum hala gün vermedi taşiyabildigin kadar taşi diyor bu arada 36 haftaya girdik anne karninda kalinca daha saglikli oluyormus acele etmeyin dokuz ay beklemişsiniz ⅔ hafta daha da beklersiniz
Nehir_yvzzz Ebrubayat isin esprisi bir yana tabiki oyle hani gunler az kalinca insan daha cok heyecanlanıyor ve hemen geçmesini istiyor ya o açıdan söyledim 🙂
Nehir_yvzzz Ceylan35 normal dogum yapmayacagimdan sezaryende klasik olarak bir yada iki hafta erken oluyor.. İstesem de 40 hafta beklenmeyecek 🤷🏻♀️
Arinna Nehir_yvzzz 2805 doğdu 36 haftalik 32 den beri gelmeye çalışıyordu zaten. Küvezde kalmadı çok şükür
Arinna Nehir_yvzzz Rahim ağzım kısalmış. Çok fena ağrım olmuştu o gün ve aşağıya baskı ama şiddetli bir baskı olmuştu. Bel ağrısı çatı ağrısı. Meğer rahim ağzı mesafesi 8 mm e düşmüş. Doktor nst ye baktı sancı da var yatırdı beni hemen.
Nehir_yvzzz Ceylan35 evet 39. Haftayi doldurmaliymis bir aciliyet olmadığı surece herkes gibi beklicez tabikii
Kaderycee 38.6 ya planladık yani o gece 39 oluyor doktoruma kalsa 39+3 e cekicekti😁 38le 39 arası uygun görüyorum dedi tabi kendi 39 u tamamlama taraftarıydı gelisimi için . Neyse ki sonra ortada buluştuk 🤷♀️