mlsmrtgl Miniik daha iyiyim kuzum kanamam durdu serum alıyorum her gün bol bol dinleniyorum . Sende durumlar nasıl
denizinprensleri2 mlsmrtgl aynen canım 5 tane test yaptım hepsinde böyle çıktı bu testi de 2 gün oldu canım yapalı ondan böyle oldu
mlsmrtgl denizinprensleri2 bugun yeniden tekrarla rengi koyulaşmış olabilir ama bence gebesin . Ben hayalet çizgi görüyorum . Kan verdin mi hiç ?
denizinprensleri2 mlsmrtgl verdim ama pazartesi çıkıcak sonuç küçük ilçede yaşadığımız için haftasonu girdi araya çok merak ediyorum Ocak ayında kürtaj olmuştum inşallah bu sefer olur
Happybsrn Mamyr kız bn gebe değilim ki… kimyasalı soruyorsan o ay sürekli uyukluyordum ama normal de de uykuyu seven biriyim aklıma gelmemişti kimyasal gebelik olacağı başka da bişey yoktu..
mlsmrtgl Happybsrn bildiğin gibi kuzum serumla evde takılıyorum kanamam hafifledi . Çok şükür bu halimizde 🙏🏻 Sen neler yapıyorsun
Happybsrn Mamyr yani kimyasal adet düzensizliği yapıyor yumurtlma takip ettin mi sen kaç gün geçti adet olmadın
Happybsrn mlsmrtgl inşallah sıkıntıyı atlatırsın kız kaç haftalık senin ki kalp atışı fln ne zmn duyulacak 🤔🤔
Miniik mlsmrtgl 145, perşembe günü bakıldı yarın tekrar bakılacak muhtelemen 1000 lerde Bi değer çıkar
mlsmrtgl Happybsrn sata göre 6+1 ama doktor geç döllenme var dedi sanırım geç yumurtlamadan kaynaklı geç döllenme kabul edilecek . Daha bebek oluşmamış bakalım salı ara kontrolüm var doktor ne zaman çağırırsa artık o zaman gideceğiz yine .
denizinprensleri2 denizinprensleri2 mlsmrtgl ama telefonda ki programa göre 30 Mayıs adet günüm gözüküyordu hiç bi göğüs sızısı filan yok bel ağrısı da yok kısmet