Miniik Ecmelbeyza valla benim 2 ay belirtim kayboldu, 1. Ayda 2 gün erken adet oldum 2. Ayda 4 gün geç, bu ay da hamile kaldım buda vücudun kendini gebeliğe hazırlamasıymış bana çok saçma gelmişti ama doğru galiba 😂
Happybsrn Mamyr kimyasal gebelik sonrası Şubat’ta kimyasal yaşadım.. Mart ayı adet olmadım Nisan 1 de adet oldum Mayıs 30 da adet oldum Haziran adetim 36 günde geldi yani bi düzensizlik oldu
Mamyr Happybsrn şubatta kimyasal oldu 24 şubat adet günü ikinci ovulasyon başladım martta adet olmadım 26 nisanda adet oldum 2 vulasyon yaptım daha adet olmadim henuz
Mamyr Happybsrn peki gebelik belirtilerin çok yoğun oluyomu öle bi his mide bulantısı ağrı akıntı halsizlik acaba hazırlık vücut için o zamanda bole hisler oluyomuş ondan soruyom
Happybsrn Mamyr yani kimyasal adet düzensizliği yapıyor yumurtlma takip ettin mi sen kaç gün geçti adet olmadın
Happybsrn Mamyr kız bn gebe değilim ki… kimyasalı soruyorsan o ay sürekli uyukluyordum ama normal de de uykuyu seven biriyim aklıma gelmemişti kimyasal gebelik olacağı başka da bişey yoktu..
denizinprensleri2 mlsmrtgl kızlar 25 yaşındayım ama bat ne yumurtlamayı nasıl anlıyorsunuz hele bana da anlatın
mlsmrtgl denizinprensleri2 bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi yumurtlamayı anlamak için ovülasyon testi kullanıyoruz
denizinprensleri2 mlsmrtgl teşekkür ederim ben 30 mayısta adet olmam gerekiyordu hala olmadım test yaptım onda da kırmızı çizginin yanında beyaz çizgi çıkıyor anlamadım ki
mlsmrtgl Miniik daha iyiyim kuzum kanamam durdu serum alıyorum her gün bol bol dinleniyorum . Sende durumlar nasıl
mlsmrtgl denizinprensleri2 kuzum sanırım gebesin ama testide bozmuş gibisin . Bence evde yeniden test yap at bize . Yeni gebelik olabilir . O yüzden hayalet çizgi gibi bse var
denizinprensleri2 mlsmrtgl aynen canım 5 tane test yaptım hepsinde böyle çıktı bu testi de 2 gün oldu canım yapalı ondan böyle oldu