Berrasirin Happybsrn biz beraber yumurtlamistik 😂adettimizayni gün olacaktı ..ama bugün 3.gun henüz gelen yok 🤔
Happybsrn Berrasirin aa öyle mi unutmuşum bn adet oldum 3.gün 😱 kız senin düzenli adetin vardıysa geciktiyse hamilesin.. bazen testlerde kan da çıkmıyor bi hfta geçsin kan ver😀
Berrasirin Happybsrn canım normalde düzenlidir Şubat’ta kimyasal gebelik olmuştu …dyorum acaba düzensizlik mi vardır 🤔ayakta kalınca belim ve Cook hafif kasıklarım agriyor bugün … inşallahh gebelik vardır 😟
Happybsrn Berrasirin bazen yumurtlma sonrası 17 gün buluo burda birinin de öyle oldu çok düzenli dedi 2 gün gecikti adet oldu sende hafta sonunu bekle… yumurtlma sonrası 14_17 adet olunur.. kimyasal gebelik ile ilgili değil.. sonuçta yumurtlma görmüşsün
Berrasirin Happybsrn doğrudur canım her şey olacağına varır Allah hayırlısıni nasip etsin inşallah benim için dua edermisin canım 😔
Mamyr Happybsrn pazartesi randevu aldm kontrole gitcem ilk kez acaba neler yapıyorlar ilk kontrolde biraz tuhafım
mucizemm_ https://hizliresim.com/OJ2Ind kızlar benim ovulasyon testime de bakar mısınız daha yumurtlama yok dimi