Arslnyldz mlsmrtgl canım birşey soracağım ben 2 kürtaj geçirdim en son 22 şubatta kürtaj oldum rahim dinlensin diye korunduk . Şuan tekrar istiyoruz ama benim adetlerim hep düzensizdi hala düzensiz 😂 bugğn adetin 20. Günü dün biraz kırmızı gibiydi ovülasyon ama forumdakiler yumurtlama değil dedi .sen ne zaman gördün yumurtlama düzenli miydi adetlerin
Happybsrn Ecmelbeyza demi insan hissediyor ya illa bişey oluyo. ben de olmadığını hep hissettim doğru çıktı 😀 hayırlısı olsun ne diyelim ufff
Ecmelbeyza Happybsrn kııız🤬Allah’a şükür yumurtamız var taş gibi . Tosuncuk gibi büyüyo içimizde şükür ama işte beğenmiyo adamları seçici biraz alçakgönüllülük lazım 🤭
Ecmelbeyza Happybsrn evet benim alt karnım aşağıya çeker gibi cızırdıyo ordan anlıyorum sonra gidiyo ağrı sonra adete 1-2 kala lekeyle yolunu buluyor . Geçen ayki gibi göğüs ağrısı tamamen yok Yani
Miniik Ecmelbeyza benim de bundan önceki 2 ayda regl belirtilerim kaybolmuştu, burda okumuştum vücut kendini gebeliğe hazırlıyor diye 😂
Ecmelbeyza Miniik ay kaç aydır hazırlık bitmedi bir türlü 🤭Bence belirti yaratırsa gebeliğe hazırlar benimki belirti gitti umudunu kesti heralde 😄
Miniik Ecmelbeyza valla benim 2 ay belirtim kayboldu, 1. Ayda 2 gün erken adet oldum 2. Ayda 4 gün geç, bu ay da hamile kaldım buda vücudun kendini gebeliğe hazırlamasıymış bana çok saçma gelmişti ama doğru galiba 😂